Поповић: Партизан најзад добија спортског директора!

Председник ФК Партизан Зоран Поповић рекао је да ће Партизан ускоро ангажовати спортског директора.

Фудбал 16.10.2015 | 20:20
Поповић: Партизан најзад добија спортског директора!

Он је истакао да клуб интензивно ради на проналажењу адектватне особе за ту функцију, која је већ неко време упражњена.

''Уназад два месеца радимо на проналажењу решења када је функција спортско директора у питању, јер Партизан има упражњено место на тој функцији.“

„Донели смо одлуку да у наредних десетак дана одржимо седницу Управног одбора, а једина тачка дневног реда биће одлука о спортском директору. На свим члановима је задатак да се спреме и изнесу предлоге, јер нам је човек на тој функцији веома потребан, како би се постизали врхунски резултати“, рекао је Поповић за ТВ Партизан.

У четвртак је споразумно раскинут уговор са досадашњим тренером Зораном Милинковићем, а на клупи црно-белих замениће га Љубинко Друловић.

"Управни одбор је једногласно изабрао Љубинка Друловића за новог шефа стручног штаба. Пре свега, желим да се захвалим Зорану Милинковићу на изванредном успеху са Партизаном, он је остварио све циљеве које је Управни одбор пред њега поставио, значи освојио шампионску титулу, а онда ушао у Лигу Европе. Нажалост, резултати у домаћем првенству нису били задовољавајући, па смо направили договор са њим о споразумном раскиду односа и поставили Љубинка Друловића'', рекао је Поповић.

Партизан у Суперлиги заостаје 11 бодова за Црвеном звездом која има и утакмицу мање. Поповић сматра да су резултати у домаћем првенству необјашњиви, посебно ако се узме у обзир да су црно-бели први на табели Лиге Европе са две победе.

''Кад је у питању домаће првенство, резултати су необјашњиви. Ако погледамо само последњу утакмицу, у којој смо у првих 45 минута играли једну европску утакмицу, феноменалну у свим фазама, без грешке, где смо могли да дамо четири, пет голова, у другом се исти ти играчи не препознају и то је за мене необјашњиво. Свој потенцијал показујемо у Европи, где остварујемо сјајне резултате, али у домаћем првенству нам не иде ништа од руке, али нема ни спортске среће. Наравно, не можемо да се вадимо на срећу, али надам се да ће ово решење помоћи да постижемо резултате и у домаћем првенству, истакао је Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар