Popović: Partizan najzad dobija sportskog direktora!

Predsednik FK Partizan Zoran Popović rekao je da će Partizan uskoro angažovati sportskog direktora.

Fudbal 16.10.2015 | 20:20
Popović: Partizan najzad dobija sportskog direktora!

On je istakao da klub intenzivno radi na pronalaženju adektvatne osobe za tu funkciju, koja je već neko vreme upražnjena.

''Unazad dva meseca radimo na pronalaženju rešenja kada je funkcija sportsko direktora u pitanju, jer Partizan ima upražnjeno mesto na toj funkciji.“

„Doneli smo odluku da u narednih desetak dana održimo sednicu Upravnog odbora, a jedina tačka dnevnog reda biće odluka o sportskom direktoru. Na svim članovima je zadatak da se spreme i iznesu predloge, jer nam je čovek na toj funkciji veoma potreban, kako bi se postizali vrhunski rezultati“, rekao je Popović za TV Partizan.

U četvrtak je sporazumno raskinut ugovor sa dosadašnjim trenerom Zoranom Milinkovićem, a na klupi crno-belih zameniće ga Ljubinko Drulović.

"Upravni odbor je jednoglasno izabrao Ljubinka Drulovića za novog šefa stručnog štaba. Pre svega, želim da se zahvalim Zoranu Milinkoviću na izvanrednom uspehu sa Partizanom, on je ostvario sve ciljeve koje je Upravni odbor pred njega postavio, znači osvojio šampionsku titulu, a onda ušao u Ligu Evrope. Nažalost, rezultati u domaćem prvenstvu nisu bili zadovoljavajući, pa smo napravili dogovor sa njim o sporazumnom raskidu odnosa i postavili Ljubinka Drulovića'', rekao je Popović.

Partizan u Superligi zaostaje 11 bodova za Crvenom zvezdom koja ima i utakmicu manje. Popović smatra da su rezultati u domaćem prvenstvu neobjašnjivi, posebno ako se uzme u obzir da su crno-beli prvi na tabeli Lige Evrope sa dve pobede.

''Kad je u pitanju domaće prvenstvo, rezultati su neobjašnjivi. Ako pogledamo samo poslednju utakmicu, u kojoj smo u prvih 45 minuta igrali jednu evropsku utakmicu, fenomenalnu u svim fazama, bez greške, gde smo mogli da damo četiri, pet golova, u drugom se isti ti igrači ne prepoznaju i to je za mene neobjašnjivo. Svoj potencijal pokazujemo u Evropi, gde ostvarujemo sjajne rezultate, ali u domaćem prvenstvu nam ne ide ništa od ruke, ali nema ni sportske sreće. Naravno, ne možemo da se vadimo na sreću, ali nadam se da će ovo rešenje pomoći da postižemo rezultate i u domaćem prvenstvu, istakao je Popović.

Komentari / 0

Ostavite komentar