Пелегрини добио ултиматум од Ситија!

Уради нешто у Лиги шампиона или пакуј кофере! „Од нашег тима не очекујем само да осваја трофеје сваке године већ да побољша учинак у Лиги шампиона“, поручио председник Грађана.

Фудбал 16.10.2015 | 14:00
Пелегрини добио ултиматум од Ситија!

На први поглед менаџер Манчестер Ситија Мануел Пелегирни има разлога за задовољство и уживање. Али само на први поглед. Иако су Грађани тренутно првопласирани рим Премијер лиге, а у Лиги шампиона имају један тријумф, руководство Грађана је поставило ултимат Манеулу Пелегринију. Дакле, чилаенски стручњак има избор без избора – или да нешто конкретно уради у Лиги шампиона или да пакује кофере.

„Од нашег тима не очекујем само да осваја трофеје сваке године већ да побољша учинак у Лиги шампиона. Мислим да је за тим оваквог квалитета то реалан циљ“, рекао је председник Ситија Халдун Ал Мубарак.

Иза Грађана је разочаравајућа сезона, па би челници тог клуба врло лако могли да се захвале на сарадњи Пелегирнију ако понови резултатски подбачај.

„Урадили смо много добрих ствари, али то једноставно није довољно. Ја никада нећу да уживам у сезони без трофеја“, поручио је директор Манчестера Феран Сорино.

Коментари / 0

Оставите коментар