Pelegrini dobio ultimatum od Sitija!

Uradi nešto u Ligi šampiona ili pakuj kofere! „Od našeg tima ne očekujem samo da osvaja trofeje svake godine već da poboljša učinak u Ligi šampiona“, poručio predsednik Građana.

Fudbal 16.10.2015 | 14:00
Pelegrini dobio ultimatum od Sitija!

Na prvi pogled menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegirni ima razloga za zadovoljstvo i uživanje. Ali samo na prvi pogled. Iako su Građani trenutno prvoplasirani rim Premijer lige, a u Ligi šampiona imaju jedan trijumf, rukovodstvo Građana je postavilo ultimat Maneulu Pelegriniju. Dakle, čilaenski stručnjak ima izbor bez izbora – ili da nešto konkretno uradi u Ligi šampiona ili da pakuje kofere.

„Od našeg tima ne očekujem samo da osvaja trofeje svake godine već da poboljša učinak u Ligi šampiona. Mislim da je za tim ovakvog kvaliteta to realan cilj“, rekao je predsednik Sitija Haldun Al Mubarak.

Iza Građana je razočaravajuća sezona, pa bi čelnici tog kluba vrlo lako mogli da se zahvale na saradnji Pelegirniju ako ponovi rezultatski podbačaj.

„Uradili smo mnogo dobrih stvari, ali to jednostavno nije dovoljno. Ja nikada neću da uživam u sezoni bez trofeja“, poručio je direktor Mančestera Feran Sorino.

Komentari / 0

Ostavite komentar