У Партизану проблеми - у Звезди се дијеле премије!

Звездини стартери добили по 5.000 евра! Ученици Миодрага Грофа Божовића имали озбиљан разлог за задовољство!

Фудбал 16.10.2015 | 11:40
У Партизану проблеми - у Звезди се дијеле премије!

Клуб је у великој организационој кризи, председнички избори су одложени, остатак Управног одбора бије битку како би издејствовао европску лиценцу, али играчи Црвене звезде имају разлога за задовољство. И то велико.

Управа Црвене звезде, предвођена директором у оставци Звезданом Терзићем, премирала је играче за победе против Партизана, Новог Пазара, Спартака и Јагодине. Они који су почели та четири меча зарадили су укупно 5000 евра (остали су такође награђени пропорционално минутажи).

Наравно, највише вреди победа у вечитом дербију. Још на припремама у Термама Чатеж договорена је тарифа за скалп вечитог ривала. Управа клуба тада је одлучила да се отвори, свесна чињеница да би победа над црно-белима могла да преломи сезону. Тако су они који су почели вечити дерби добили 2500 евра.

Тријумфи над Јагодином и Спартаком вреде 1000 евра, а победа над Новим Пазаром у Љутице Богдана дупло мање. Нема сумње да су одговорни са Маракане желели да се на овај начин захвале играчима на одличним играма које су допринеле да Звезда у овом тренутку има огромних +11 у односу на актуленог шампиона (уз меч мање).

Такође, играчи су репрограмирали дугове на основу уговорних рата како би клуб добио лиценцу, па се премије могу окарактерисати као један вид захвалности.

Дакле, ученици Миодрага Божовића ће у добром распложењу да дочекају суботњи дуел са Радом.

Коментари / 0

Оставите коментар