U Partizanu problemi - u Zvezdi se dijele premije!

Zvezdini starteri dobili po 5.000 evra! Učenici Miodraga Grofa Božovića imali ozbiljan razlog za zadovoljstvo!

Fudbal 16.10.2015 | 11:40
U Partizanu problemi - u Zvezdi se dijele premije!

Klub je u velikoj organizacionoj krizi, predsednički izbori su odloženi, ostatak Upravnog odbora bije bitku kako bi izdejstvovao evropsku licencu, ali igrači Crvene zvezde imaju razloga za zadovoljstvo. I to veliko.

Uprava Crvene zvezde, predvođena direktorom u ostavci Zvezdanom Terzićem, premirala je igrače za pobede protiv Partizana, Novog Pazara, Spartaka i Jagodine. Oni koji su počeli ta četiri meča zaradili su ukupno 5000 evra (ostali su takođe nagrađeni proporcionalno minutaži).

Naravno, najviše vredi pobeda u večitom derbiju. Još na pripremama u Termama Čatež dogovorena je tarifa za skalp večitog rivala. Uprava kluba tada je odlučila da se otvori, svesna činjenica da bi pobeda nad crno-belima mogla da prelomi sezonu. Tako su oni koji su počeli večiti derbi dobili 2500 evra.

Trijumfi nad Jagodinom i Spartakom vrede 1000 evra, a pobeda nad Novim Pazarom u Ljutice Bogdana duplo manje. Nema sumnje da su odgovorni sa Marakane želeli da se na ovaj način zahvale igračima na odličnim igrama koje su doprinele da Zvezda u ovom trenutku ima ogromnih +11 u odnosu na aktulenog šampiona (uz meč manje).

Takođe, igrači su reprogramirali dugove na osnovu ugovornih rata kako bi klub dobio licencu, pa se premije mogu okarakterisati kao jedan vid zahvalnosti.

Dakle, učenici Miodraga Božovića će u dobrom rasploženju da dočekaju subotnji duel sa Radom.

Komentari / 0

Ostavite komentar