Партизан смјењује Милинковића?!

Меч у Сурдулици и неповољан резултат фудбалера Партизана у виду ремија са Радником (2:2) пресудио је шефу стручног штаба Партизана Зорану Милинковићу, како "Блиц" ексклузивно сазнаје. Партизан сутра о Милинковићевој судбини, споразумни растанак известан!

Фудбал 14.10.2015 | 20:40
Партизан смјењује Милинковића?!

У четвртак у току дана биће одржан састанак Управног одбора Партизана, на коме ће се и озваничити одлука о смени тренера.

Управа је дуго пружала поверење Милинковићу, чак и кад је низао киксеве у којима је Партизан губио бодове, неколико пута му је претила смена, али је све било јасно после испуштене предности од 2:0 у Сурдулици.

Чак се и Милинковић помирио са чињеницом да ће бити смењен, скоро да је остао без речи коментаришући ток утакмице у којој је прокоцкана велика предност.

“Немам коментар сада. Управни одбор ће заседати ујутру“, кратко нам је рекао генерални директор Вазура.

Занемео је Зоран Милинковић после губитка предности од два гола у Сурдулици, занемела је и управа Партизана. Уосталом, вероватно и јесте паметније сачекати да се главе охладе. Навијачи међутим нису склони таквом размишљању, а они су одавно изгубили стрпљење. Црно-бели су у последњих шест кола Суперлиге освојили - шест бодова?! Навијачи траже одговорност. Тренер је увек први на удару. Зоран Милинковић је више пута преживео сличне ударе, али после само једне првенствене победе у последњих месец и по дана изгледа да је и он остао без подршке у управи клуба.

Генерални директор Милош Вазура одбио је ипак да се одмах изјасни.
"Немам коментар. Имаћемо сутра Управни одбор, па ћемо видети", било је све што нам је Вазура рекао.

Сазнајемо међутим да је споразумни растанак са шефом струке известан и да ће он сутра само бити озваничен, иако није немогуће да дође до обрта. А они би могли да се десе у случају да се челници Паризана не договоре о наследнику. Кандидата има, али и различитих мишљења. Црно-бели немају право на грешку.

Коментари / 0

Оставите коментар