Partizan smjenjuje Milinkovića?!

Meč u Surdulici i nepovoljan rezultat fudbalera Partizana u vidu remija sa Radnikom (2:2) presudio je šefu stručnog štaba Partizana Zoranu Milinkoviću, kako "Blic" ekskluzivno saznaje. Partizan sutra o Milinkovićevoj sudbini, sporazumni rastanak izvestan!

Fudbal 14.10.2015 | 20:40
Partizan smjenjuje Milinkovića?!

U četvrtak u toku dana biće održan sastanak Upravnog odbora Partizana, na kome će se i ozvaničiti odluka o smeni trenera.

Uprava je dugo pružala poverenje Milinkoviću, čak i kad je nizao kikseve u kojima je Partizan gubio bodove, nekoliko puta mu je pretila smena, ali je sve bilo jasno posle ispuštene prednosti od 2:0 u Surdulici.

Čak se i Milinković pomirio sa činjenicom da će biti smenjen, skoro da je ostao bez reči komentarišući tok utakmice u kojoj je prokockana velika prednost.

“Nemam komentar sada. Upravni odbor će zasedati ujutru“, kratko nam je rekao generalni direktor Vazura.

Zanemeo je Zoran Milinković posle gubitka prednosti od dva gola u Surdulici, zanemela je i uprava Partizana. Uostalom, verovatno i jeste pametnije sačekati da se glave ohlade. Navijači međutim nisu skloni takvom razmišljanju, a oni su odavno izgubili strpljenje. Crno-beli su u poslednjih šest kola Superlige osvojili - šest bodova?! Navijači traže odgovornost. Trener je uvek prvi na udaru. Zoran Milinković je više puta preživeo slične udare, ali posle samo jedne prvenstvene pobede u poslednjih mesec i po dana izgleda da je i on ostao bez podrške u upravi kluba.

Generalni direktor Miloš Vazura odbio je ipak da se odmah izjasni.
"Nemam komentar. Imaćemo sutra Upravni odbor, pa ćemo videti", bilo je sve što nam je Vazura rekao.

Saznajemo međutim da je sporazumni rastanak sa šefom struke izvestan i da će on sutra samo biti ozvaničen, iako nije nemoguće da dođe do obrta. A oni bi mogli da se dese u slučaju da se čelnici Parizana ne dogovore o nasledniku. Kandidata ima, ali i različitih mišljenja. Crno-beli nemaju pravo na grešku.

Komentari / 0

Ostavite komentar