Ђибрил Сисе - Од злочинца до јунака?!

Сисе је ипак позитивац: Валбуена ми је пријатељ, ја сам му и открио шта му се спрема! Прослављени фудбалер се сам јавио током ТВ програма и уживо понудио “алиби“.

Фудбал 15.10.2015 | 18:00
Ђибрил Сисе - Од злочинца до јунака?!

Одјекнуло је широм планете - Ђибрил Сисе је ухапшен због уцењивања Метјуа Валбуене секс снимком?! Тачно 12 сати провео је прослављени фудбалер на испитивању што је само појачало сумњу јавности, иако се полиција одмах оградила рекавши да Сисе није међу организаторима целе операције.

Изгледа да заиста није. Штавише, изгледа да је Сисе само испао добар друг и упозорио Валбуену на проблем који му се спрема. Према последњим информацијама тројица момака, стара између 25 и 30 година и одраније позната полицији по ситним прекршајима, намерила су се на Валбуенино богатство и тражила између 50.000 и 100.000 евра за секс снимак за који се и даље не зна постоји ли уопште.

А Сисе? Испрва нико није знао. Онда је Ђибрил одлучио сам да појасни. Јавио се сам у емисију Сирила Ануне и "исповедао" у директном обраћању јавности.
"Наравно да немам ништа са тим. Матје ми је пријатељ... Док смо играли у Марсељу ја сам га возио на тренинге", почео је Сисе пре но што је појаснио шта се у ствари десило.
"Само сам га упозорио на то што му се спрема. Зато су ме и звали, да потврдим причу... Али никада не бих преварио Матје. Он је пријатељ... Само сам му рекао да буде опрезан. Он је цео случај пријавио полицији, мене навео у пријави, полиција ме је саслушала и то је то", тврди Сисе.

С обзиром на то да је у питању хумористички програм водитељ се неколико пута и нашалио, али Сисеу, иако је звучао прилично опуштено, није било баш до смеха.
"Није смешно. Искрено, није смешно, јер је у питању превара, која је могла да скупо кошта и Матјеа и мене", истакао је Сисе.

Ипак позитивац по свему судећи. Радује то.

Коментари / 0

Оставите коментар