Đibril Sise - Od zločinca do junaka?!

Sise je ipak pozitivac: Valbuena mi je prijatelj, ja sam mu i otkrio šta mu se sprema! Proslavljeni fudbaler se sam javio tokom TV programa i uživo ponudio “alibi“.

Fudbal 15.10.2015 | 18:00
Đibril Sise - Od zločinca do junaka?!

Odjeknulo je širom planete - Đibril Sise je uhapšen zbog ucenjivanja Metjua Valbuene seks snimkom?! Tačno 12 sati proveo je proslavljeni fudbaler na ispitivanju što je samo pojačalo sumnju javnosti, iako se policija odmah ogradila rekavši da Sise nije među organizatorima cele operacije.

Izgleda da zaista nije. Štaviše, izgleda da je Sise samo ispao dobar drug i upozorio Valbuenu na problem koji mu se sprema. Prema poslednjim informacijama trojica momaka, stara između 25 i 30 godina i odranije poznata policiji po sitnim prekršajima, namerila su se na Valbuenino bogatstvo i tražila između 50.000 i 100.000 evra za seks snimak za koji se i dalje ne zna postoji li uopšte.

A Sise? Isprva niko nije znao. Onda je Đibril odlučio sam da pojasni. Javio se sam u emisiju Sirila Anune i "ispovedao" u direktnom obraćanju javnosti.
"Naravno da nemam ništa sa tim. Matje mi je prijatelj... Dok smo igrali u Marselju ja sam ga vozio na treninge", počeo je Sise pre no što je pojasnio šta se u stvari desilo.
"Samo sam ga upozorio na to što mu se sprema. Zato su me i zvali, da potvrdim priču... Ali nikada ne bih prevario Matje. On je prijatelj... Samo sam mu rekao da bude oprezan. On je ceo slučaj prijavio policiji, mene naveo u prijavi, policija me je saslušala i to je to", tvrdi Sise.

S obzirom na to da je u pitanju humoristički program voditelj se nekoliko puta i našalio, ali Siseu, iako je zvučao prilično opušteno, nije bilo baš do smeha.
"Nije smešno. Iskreno, nije smešno, jer je u pitanju prevara, koja je mogla da skupo košta i Matjea i mene", istakao je Sise.

Ipak pozitivac po svemu sudeći. Raduje to.

Komentari / 0

Ostavite komentar