Званично: Анђушић се вратио у Партизан!

Данило Анђушић вратио се у Партизан, пошто је са црно-белима потписао уговор до краја 2015. године са могућношћу продужетка сарадње до краја сезоне.

Кошарка 14.10.2015 | 15:40
Званично: Анђушић се вратио у Партизан!

"Драго ми је што смо успели да завршимо сву потребну папирологију. Веома сам срећан што сам се вратио кући. Када се појавила могућност да поново обучем дрес Партизана, јавила ми се велика страст и жеља да заиграм опет у Пиониру, пред нашим навијачима", рекао је Анђушић.

Он је захвалио свима који су га протеклих дана звали и слали му поруке подршке и добродошлице.

"Надам се да људи и даље долазити и подржавати нас. Волео бих у још већем броју", навео је Анђушић.

У новој сезони, Анђушић ће, у договору са Андрејом Милутиновићем, поново обући дрес са бројем 33, док ће Милутиновић задужити број 22.

"Захвалио бих се Андреји што ми је изашао у сусрет и омогућио ми да поново носим 'свој' број 33, који сам већ носио у Партизану", рекао је Анђушић.

Анђушић је у Партизану играо у сезони 2001/12. и тада је, играјући у тиму са садашњим тренером Петром Божићем, освојио титулу првака Србије и Куп Радивоја Кораћа, а проглашен и за најкориснијег играча финала Купа Радивоја Кораћа.

После одласка из Партизана, он је играо за Виртус из Болоње, Ваљадолид и Билбао а био је и члан репрезентације Србије на Европском првенству у Словенији 2013. године.

Коментари / 0

Оставите коментар