Zvanično: Anđušić se vratio u Partizan!

Danilo Anđušić vratio se u Partizan, pošto je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja 2015. godine sa mogućnošću produžetka saradnje do kraja sezone.

Košarka 14.10.2015 | 15:40
Zvanično: Anđušić se vratio u Partizan!

"Drago mi je što smo uspeli da završimo svu potrebnu papirologiju. Veoma sam srećan što sam se vratio kući. Kada se pojavila mogućnost da ponovo obučem dres Partizana, javila mi se velika strast i želja da zaigram opet u Pioniru, pred našim navijačima", rekao je Anđušić.

On je zahvalio svima koji su ga proteklih dana zvali i slali mu poruke podrške i dobrodošlice.

"Nadam se da ljudi i dalje dolaziti i podržavati nas. Voleo bih u još većem broju", naveo je Anđušić.

U novoj sezoni, Anđušić će, u dogovoru sa Andrejom Milutinovićem, ponovo obući dres sa brojem 33, dok će Milutinović zadužiti broj 22.

"Zahvalio bih se Andreji što mi je izašao u susret i omogućio mi da ponovo nosim 'svoj' broj 33, koji sam već nosio u Partizanu", rekao je Anđušić.

Anđušić je u Partizanu igrao u sezoni 2001/12. i tada je, igrajući u timu sa sadašnjim trenerom Petrom Božićem, osvojio titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća, a proglašen i za najkorisnijeg igrača finala Kupa Radivoja Koraća.

Posle odlaska iz Partizana, on je igrao za Virtus iz Bolonje, Valjadolid i Bilbao a bio je i član reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar