Ламар Одом нађен у коми, у јавној кући, бори се за живот!

Некадашњи шампион НБА лиге Ламар Одом пронађен је у бесвесном стању у борделу у Невади, после чега је хитно пребачен у болницу, саопштила је полиција.

Кошарка 14.10.2015 | 18:20
Ламар Одом нађен у коми, у јавној кући, бори се за живот!

Како преносе медији у Сједињеним Америчким Државама, канцеларија шерифа округа Ни Кантри добила је позив око три часа ујутру да је, на Љубавном ранчу, око 70 километара од Лас Вегаса, потребна медицинска помоћ човеку који не даје знаке живота.

Одом је превезен у болницу, а примарни план био је да се пребаци хеликоптером, али због своје висине (208 центиметара) није могао да стане у летилицу. У први мах је деловало да се Одомово стање стабилизовало, али последњи наводи ЦНН говоре да је он и даље у коми због проблема са – радом срца, бубрега и плућа.

Тридесетпетогодишњи момак, најбољи шести играч најјаче лиге света у сезони 2011, освојио је две титуле са Лос Анђелес Лејкерсима, а играо је још и за Мајами Хит, Лос Анђелес Клиперсе, Далас Мевериксе и Лаборал Кучу. Ангажман у Шпанији 2014. године био му је уједно и последњи у каријери.

Денис Хоф, власник споменутог објекта, каже да су Одома у бордел довезли његови запослени, што је и пракса у његовим локалима. Такође, Хоф истиче да у кошаркашевој соби није пронађена ниједна илегална супстанца, као и да је једино што је конзумирао, уз алкохол, биљна вијагра.

"Желео је само да побегне од свега, да се добро проведе и опусти. Док сам звао полицију рекао сам својим запосленима да га окрену на леву страну, пошто му је из уста излазила пена, док је повраћао крв", рекао је Хоф.

Власник каже и да је Одом био срећан и да је свако вече спавао мирно, а да нешто није у реду посумњале су две девојке – које су, пошто се нису чуле са њим тог дана, отишле да га обиђу када су га и пронашле без свести.

"Све ово је невероватно тужно... Када је дошао попио је флашу коњака и конзумирао биљну вијагру, али ништа од забрањених супстанци", додао је Хоф.

Како то обично бива, вест се великом брзином проширила Америком, а управо су његове 'Језерџије' играле припремни меч против Сакраметно Кингса у Лас Вегасу то исто вече.

"Не постоји реч која може да убаци смисао у све ово, или пружи било какво објашњење", рекао је Мета Ворлд Пис (Рон Артест), уз Кобија Брајанта, једини бивши саиграч Одома који је и даље у тиму из 'Града Анђела'.

Ипак, потез Кобија говори више од речи, јер је суперстар напустио утакмицу два сата пре његов завршетка како би био уз Ламара у болници, иначе једног од својих најбољих пријатеља.

Проблеми у Одомовом животу почели су после развода од Клои Кардашијан, иако је и пре тога имао 'ситне' проблеме са дрогом и законом. Све се значајно погоршало пошто је престао да игра у НБА лиги, неколико пута је хапшен због вожње у пијаном стању, а био је у колима када је један од његових пријатеља убио бициклисту.

Слободно време углавном је проводио са другарима из детињста, а с обзиром да је одрастао у озлоглашеном делу Њујорка – Јамајка Квинсу – не чуди да се пре неколико година 'навукао' на крек, иако је милионер.

Ламара Џосефа Одома одгајила је баба, пошто му је мајка умрла од рака када је имао само 12 година, док му је отац преко три деценије завистан од готово свих врста тешких опијата.

2006. године умрла му је ћерка Џејден, од ретког поремећаја приликом спавања, док из друге везе има ћерку Дестини и сина Ламара Јуниора.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Није вазно ..

14.10.2015 16:57

Која будала,фласа коњака И вијагра (биљна)...па ста це му то...

ОДГОВОРИТЕ