Милинковић: Наравно да и даље вјерујем у титулу!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да црно-бели и даље имају кадровских проблема, али да ће покушати да збије редове и упише победу у Сурдулици.

Фудбал 14.10.2015 | 16:00
Милинковић: Наравно да и даље вјерујем у титулу!

"Чека нас пун стадион и изузетно мотивисан домаћин, екипа која није поражена у последња три меча. Има ту искусних играча и с те стране гледано, очекује нас тежак меч. За њих је Партизан велика мотивација. Ући ће у меч врло амбициозно", рекао је Милинковић.

Партизан у среду од 17 часова гостује екипи Радника у Сурдулици у утакмици 13. кола Супер лиге Србије.

"Партизан има доста проблема. Није тајна да због повреда неће играти Андрија Живковић, Умару Абубакар, Грегор Балажиц и Саша Илић. Право наступа због картона немају Фабрисо и Саша Лукић. Због репрезентативних обавеза одустни су Иван Шапоњић и Немања Главчић", навео је Милинковић, "Покушаћемо да превазиђемо те проблеме, а најбоље би било да то урадимо победом. Морамо да збијемо редове и да одиграмо најбоље што можемо и забележимо победу против врло мотивисаног домаћина".

Он је рекао да су се у тим после санирања повреда вратили Марко Јевтовић и Никола Нинковић.

Партизан је, после 12 одиграних утакмица у домаћем шампионату, на четвртом месту на табели са 20 бодова, односно чак 12 мање од првопласиране Црвене звезде, а десет мање Јавора.

Милинковић је додао да и даље верује да Партизан може да одбрани титулу.

"Какав би ја спортиста и тренер био да не верујем? Партизану ови проблеми не смеју да буду алиби", навео је Милинковић.

Црно-беле после утакмице са Радником очекује меч са Јавором, који је други на табели са 22 бода. Уколико Партизан победи Радник и Јавор до краја ове недеље има шансе да буде и други на табели Суперлиги Србије.

"Треба ићи корак по корак. Нисмо у ситуацији да дајемо велика обећања, треба радити и из сваке утакмице тражити највише и борити се до краја. Право на наду не може нико да одузме", рекао је Милиновић.

У београдским медијима се поново појавила прича да ће Милинковић због слабих резултата екипе у Супер лиги бити смењен и да ће његово место на клупи Партизана заузети Вељко Пауновић.

"Не бих то да коментаришем. Интерсантно да је тајминг увек пред неки меч... али, то траје од БАТЕ Борисова. Поштујем свачији став... то је тако", кратко је рекао Милинковић.

Утакмица између Партизана и Радника игра се сутра од 17.00 у Сурдулици.

Коментари / 0

Оставите коментар