Milinković: Naravno da i dalje vjerujem u titulu!

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da crno-beli i dalje imaju kadrovskih problema, ali da će pokušati da zbije redove i upiše pobedu u Surdulici.

Fudbal 14.10.2015 | 16:00
Milinković: Naravno da i dalje vjerujem u titulu!

"Čeka nas pun stadion i izuzetno motivisan domaćin, ekipa koja nije poražena u poslednja tri meča. Ima tu iskusnih igrača i s te strane gledano, očekuje nas težak meč. Za njih je Partizan velika motivacija. Ući će u meč vrlo ambiciozno", rekao je Milinković.

Partizan u sredu od 17 časova gostuje ekipi Radnika u Surdulici u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

"Partizan ima dosta problema. Nije tajna da zbog povreda neće igrati Andrija Živković, Umaru Abubakar, Gregor Balažic i Saša Ilić. Pravo nastupa zbog kartona nemaju Fabriso i Saša Lukić. Zbog reprezentativnih obaveza odustni su Ivan Šaponjić i Nemanja Glavčić", naveo je Milinković, "Pokušaćemo da prevaziđemo te probleme, a najbolje bi bilo da to uradimo pobedom. Moramo da zbijemo redove i da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu protiv vrlo motivisanog domaćina".

On je rekao da su se u tim posle saniranja povreda vratili Marko Jevtović i Nikola Ninković.

Partizan je, posle 12 odigranih utakmica u domaćem šampionatu, na četvrtom mestu na tabeli sa 20 bodova, odnosno čak 12 manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a deset manje Javora.

Milinković je dodao da i dalje veruje da Partizan može da odbrani titulu.

"Kakav bi ja sportista i trener bio da ne verujem? Partizanu ovi problemi ne smeju da budu alibi", naveo je Milinković.

Crno-bele posle utakmice sa Radnikom očekuje meč sa Javorom, koji je drugi na tabeli sa 22 boda. Ukoliko Partizan pobedi Radnik i Javor do kraja ove nedelje ima šanse da bude i drugi na tabeli Superligi Srbije.

"Treba ići korak po korak. Nismo u situaciji da dajemo velika obećanja, treba raditi i iz svake utakmice tražiti najviše i boriti se do kraja. Pravo na nadu ne može niko da oduzme", rekao je Milinović.

U beogradskim medijima se ponovo pojavila priča da će Milinković zbog slabih rezultata ekipe u Super ligi biti smenjen i da će njegovo mesto na klupi Partizana zauzeti Veljko Paunović.

"Ne bih to da komentarišem. Intersantno da je tajming uvek pred neki meč... ali, to traje od BATE Borisova. Poštujem svačiji stav... to je tako", kratko je rekao Milinković.

Utakmica između Partizana i Radnika igra se sutra od 17.00 u Surdulici.

Komentari / 0

Ostavite komentar