Неке од најглупљих изјава свјетских мисица

И мисица Србије је међу њима.

Свијет 13.10.2015 | 12:22
Неке од најглупљих изјава свјетских мисица

Избори за лепоту могу да буду веома стресни за такмичарке. Припремају се и вежбају месецима, али се грешке ипак дешавају. Ово су неке од до сада најсмешнијих изјава које су мисице дале на оваквим надметањима.

Аличе Сабатини, Мис Италије 2015.

Аличе је победила на избору за "Мисс Италије" иако је дала урнебесан одговор на питање у ком историјском раздобљу би највише волела да жив.

- У Другом светском рату. О њему су написане странице и странице и волела бих да сам имала прилику да га проживим. Будући да сам жена, не бих свакако била у војсци, било би ме страх и остала бих код куће - казала је она и постала хит на друштвеним мрежама.

Ђусе Косарели, Мис Панаме 2009.

Мисицу су замолили да објасни Конфучијев цитат "Учење без размишљања је узалудно."

- Конфучије је био онај који је измислио конфузију и зато... један од најстаријих... Он је био један од Кинеза. Јапанац који је био један од најстаријих. Хвала.

Сања Папић, мис Србије на избору за мис Универзума 2003.

Упитана је да ли би радије била вода или ватра и зашто.

- Па, ја сам људско биће и не знам како је то бити ватра или вода, и зато немам одговор на то питање, јер сам ја људко биће. Ја сам девојка, која има емоције, а ватра и вода их немају, одговорила је Сања.

Лорен Кејтлин Аптон, мис Јужне Каролине на избору за тинејџ мис Америке 2007.

Ова лепотица постала је хит на интернету захваљујући одговору који је дала на питање зашто мисли да једна петина Американаца не може да покаже своју домовину на мапи света.

- Лично верујем да Американци не могу то да ураде јер... Ух... Људи у нашој нацији немају мапе и верујем да наша едукација, као оне у Јужној Африци и Ираку... И другим сличним местима... И ја верујем да би они требало да... Наша едукација овде у Америци требало би да помогне Америци или би требало да помогне Јужној Африци, Ираку и Азијским државама, како бисмо могли да изградимо бољу будућност за нашу децу.

Џини Андерсон, мис Филипина 2001.

Чланица жирија поставила јој је питање да ли би радиле била лепа, али не баш паметна, или веома паметна, али не толико лепа. Џини је дала одговор који је насмејао све присутне.

- Радије бих била лепа, јер је то природно. Када сте паметни, можете да научите доста ствари, доста тога из искуства... Можете да научите доста тога када сте паметни.

(Србија данас)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

контрапункт

13.10.2015 11:14

Мислио сам ал' не могу слушат' ове глупаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нада

13.10.2015 16:37

Српска мисица, Сања Папиц је дала много лијеп одговор, мени се бас допада. Другација је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

14.10.2015 06:24

НИКАДА ЉЕПОТА И ПАМЕТ НЕ ИДУ ЗАЈЕДНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденка

14.10.2015 10:17

моја церка познаје Сању Папиц, она је најуспеснија Мисс никако није глупа а прије свега овај је одговор одличан !

ОДГОВОРИТЕ