Neke od najglupljih izjava svjetskih misica

I misica Srbije je među njima.

Svijet 13.10.2015 | 12:22
Neke od najglupljih izjava svjetskih misica

Izbori za lepotu mogu da budu veoma stresni za takmičarke. Pripremaju se i vežbaju mesecima, ali se greške ipak dešavaju. Ovo su neke od do sada najsmešnijih izjava koje su misice dale na ovakvim nadmetanjima.

Aliče Sabatini, Mis Italije 2015.

Aliče je pobedila na izboru za "Miss Italije" iako je dala urnebesan odgovor na pitanje u kom istorijskom razdoblju bi najviše volela da živ.

- U Drugom svetskom ratu. O njemu su napisane stranice i stranice i volela bih da sam imala priliku da ga proživim. Budući da sam žena, ne bih svakako bila u vojsci, bilo bi me strah i ostala bih kod kuće - kazala je ona i postala hit na društvenim mrežama.

Đuse Kosareli, Mis Paname 2009.

Misicu su zamolili da objasni Konfučijev citat "Učenje bez razmišljanja je uzaludno."

- Konfučije je bio onaj koji je izmislio konfuziju i zato... jedan od najstarijih... On je bio jedan od Kineza. Japanac koji je bio jedan od najstarijih. Hvala.

Sanja Papić, mis Srbije na izboru za mis Univerzuma 2003.

Upitana je da li bi radije bila voda ili vatra i zašto.

- Pa, ja sam ljudsko biće i ne znam kako je to biti vatra ili voda, i zato nemam odgovor na to pitanje, jer sam ja ljudko biće. Ja sam devojka, koja ima emocije, a vatra i voda ih nemaju, odgovorila je Sanja.

Loren Kejtlin Apton, mis Južne Karoline na izboru za tinejdž mis Amerike 2007.

Ova lepotica postala je hit na internetu zahvaljujući odgovoru koji je dala na pitanje zašto misli da jedna petina Amerikanaca ne može da pokaže svoju domovinu na mapi sveta.

- Lično verujem da Amerikanci ne mogu to da urade jer... Uh... Ljudi u našoj naciji nemaju mape i verujem da naša edukacija, kao one u Južnoj Africi i Iraku... I drugim sličnim mestima... I ja verujem da bi oni trebalo da... Naša edukacija ovde u Americi trebalo bi da pomogne Americi ili bi trebalo da pomogne Južnoj Africi, Iraku i Azijskim državama, kako bismo mogli da izgradimo bolju budućnost za našu decu.

Džini Anderson, mis Filipina 2001.

Članica žirija postavila joj je pitanje da li bi radile bila lepa, ali ne baš pametna, ili veoma pametna, ali ne toliko lepa. Džini je dala odgovor koji je nasmejao sve prisutne.

- Radije bih bila lepa, jer je to prirodno. Kada ste pametni, možete da naučite dosta stvari, dosta toga iz iskustva... Možete da naučite dosta toga kada ste pametni.

(Srbija danas)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kontrapunkt

13.10.2015 11:14

Mislio sam al' ne mogu slušat' ove glupače.

ODGOVORITE
Name

nada

13.10.2015 16:37

Srpska misica, Sanja Papic je dala mnogo lijep odgovor, meni se bas dopada. Drugacija je.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

14.10.2015 06:24

NIKADA LJEPOTA I PAMET NE IDU ZAJEDNO!

ODGOVORITE
Name

Zdenka

14.10.2015 10:17

moja cerka poznaje Sanju Papic, ona je najuspesnija Miss nikako nije glupa a prije svega ovaj je odgovor odličan !

ODGOVORITE