Убио се јер му нису дозволили да види дјецу

Ненад Ситарица (36) пре него што је пуцао себи у главу у свом „југу“ жалио се оцу како му ташта није дала да посети своја два сина.

Србија 13.10.2015 | 10:21
Убио се јер му нису дозволили да види дјецу

Полицајац Ненад Ситарица (36), који је у недељу увече службеним пиштољем пуцао себи у главу у „југу“ недалеко од Железничке школе „Змај“ у Земуну, убио се највероватније због породичних проблема, показали су први резултати истраге.

Ситарица је с тешким повредама пребачен у Ургентни центар, али је у току ноћи преминуо. Радио је у полицијској бригади као водич паса, а у београдској полицији био је запослен 14 година. Његов отац Живорад Ситарица из убског села Тулари не престаје да плаче за мртвим сином. Он сматра да је дигао руку на себе јер није могао да виђа своја два сина.

Последњи позив

- Чули смо се неколико минута пре трагедије. Позвао ме је телефоном, био је мало припит и жалио се да му ташта не дозвољава да види децу. Рекао је да му је много тешко што не може да буде са синовима. Убрзо после нашег разговора се убио. Јадно моје дете, јадан и ја шта сам дочекао, уместо да он мене сахрањује, сахрањујем ја њега - плачући прича Ситарица.

Ненад је већ дуже време имао проблем у комуникацији с таштом, у чијој кући у Земуну је живео са супругом Аном и синовима од седам и пет година. Његов отац каже да је због проблема с таштом Ненад пре неког времена напустио жену.
- Једно време живео је код колеге, јер се никако није слагао с таштом. Питао је супругу да негде изнајме стан, међутим она није пристала на то. Камо среће да је са женом изнајмио стан, не бих га сад сахрањивао, нити би моји унуци остали сирочићи - испричао је Живорад.

О трагедији која га је задесила Живорада је обавестила снаја Ана, а како каже, из полиције још није добио никакве информације. Колеге кажу да је Ситарица радио и физичке послове како би прехранио породицу.

Проблеми са пићем

- Једно време је живео у Коцељеви и стално је путовао. Са супругом и децом преселио се у Београд. У последње време почео је мало више да пије, због чега је, како сам чуо, имао проблема на послу. Финансијски је лоше стајао. Не знамо због чега је пресудио себи, није оставио опроштајно писмо - рекао је његов колега.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

рубин

13.10.2015 08:34

Овако бива када мамине кцерке допусте мами да се мјеса у брацну заједницу.Брацну заједницу уредјује двоје људи медјусобним договором.Пуница би ту могла да буде само УН посматрац али су оне у веце дијелу злотвори и по обицају раскопавају брак .Јел није по њеном зато момци упамет висе тестирајте пуницу неголи зену зена це се привикнут кроз зивот а ви цете морат пуници ако је доминатна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

13.10.2015 12:56

Рубине брате свака ти је на мјесту!И гдје је ту љубав господје Ане? Сад це се потуцати и празнити мушка јаја да прехрани дјецу,а живјела с делијом српским полицајцем!И кад мама умре,шта?Ј**ем ли ти глупо женско!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дразо

13.10.2015 22:31

Сто ниси убио тасту све би било у реду

ОДГОВОРИТЕ