Ubio se jer mu nisu dozvolili da vidi djecu

Nenad Sitarica (36) pre nego što je pucao sebi u glavu u svom „jugu“ žalio se ocu kako mu tašta nije dala da poseti svoja dva sina.

Srbija 13.10.2015 | 10:21
Ubio se jer mu nisu dozvolili da vidi djecu

Policajac Nenad Sitarica (36), koji je u nedelju uveče službenim pištoljem pucao sebi u glavu u „jugu“ nedaleko od Železničke škole „Zmaj“ u Zemunu, ubio se najverovatnije zbog porodičnih problema, pokazali su prvi rezultati istrage.

Sitarica je s teškim povredama prebačen u Urgentni centar, ali je u toku noći preminuo. Radio je u policijskoj brigadi kao vodič pasa, a u beogradskoj policiji bio je zaposlen 14 godina. Njegov otac Živorad Sitarica iz ubskog sela Tulari ne prestaje da plače za mrtvim sinom. On smatra da je digao ruku na sebe jer nije mogao da viđa svoja dva sina.

Poslednji poziv

- Čuli smo se nekoliko minuta pre tragedije. Pozvao me je telefonom, bio je malo pripit i žalio se da mu tašta ne dozvoljava da vidi decu. Rekao je da mu je mnogo teško što ne može da bude sa sinovima. Ubrzo posle našeg razgovora se ubio. Jadno moje dete, jadan i ja šta sam dočekao, umesto da on mene sahranjuje, sahranjujem ja njega - plačući priča Sitarica.

Nenad je već duže vreme imao problem u komunikaciji s taštom, u čijoj kući u Zemunu je živeo sa suprugom Anom i sinovima od sedam i pet godina. Njegov otac kaže da je zbog problema s taštom Nenad pre nekog vremena napustio ženu.
- Jedno vreme živeo je kod kolege, jer se nikako nije slagao s taštom. Pitao je suprugu da negde iznajme stan, međutim ona nije pristala na to. Kamo sreće da je sa ženom iznajmio stan, ne bih ga sad sahranjivao, niti bi moji unuci ostali siročići - ispričao je Živorad.

O tragediji koja ga je zadesila Živorada je obavestila snaja Ana, a kako kaže, iz policije još nije dobio nikakve informacije. Kolege kažu da je Sitarica radio i fizičke poslove kako bi prehranio porodicu.

Problemi sa pićem

- Jedno vreme je živeo u Koceljevi i stalno je putovao. Sa suprugom i decom preselio se u Beograd. U poslednje vreme počeo je malo više da pije, zbog čega je, kako sam čuo, imao problema na poslu. Finansijski je loše stajao. Ne znamo zbog čega je presudio sebi, nije ostavio oproštajno pismo - rekao je njegov kolega.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

rubin

13.10.2015 10:34

Ovako biva kada mamine kcerke dopuste mami da se mjesa u bracnu zajednicu.Bracnu zajednicu uredjuje dvoje ljudi medjusobnim dogovorom.Punica bi tu mogla da bude samo UN posmatrac ali su one u vece dijelu zlotvori i po obicaju raskopavaju brak .Jel nije po njenom zato momci upamet vise testirajte punicu negoli zenu zena ce se priviknut kroz zivot a vi cete morat punici ako je dominatna.

ODGOVORITE
Name

Dragan

13.10.2015 14:56

Rubine brate svaka ti je na mjestu!I gdje je tu ljubav gospodje Ane? Sad ce se potucati i prazniti muška jaja da prehrani djecu,a živjela s delijom srpskim policajcem!I kad mama umre,šta?J**em li ti glupo žensko!

ODGOVORITE
Name

Drazo

14.10.2015 00:31

Sto nisi ubio tastu sve bi bilo u redu

ODGOVORITE