Јутро сунчано, поподне опет киша

Данас се у БиХ очекује више сунчаних периода прије подне. Средином дана, ново наоблачење са запада које ће условити кишу. Више падавина се очекује послије подне и у ноћи на сриједу у западним и југозападним дјеловима.

Босна и Херцеговина 13.10.2015 | 08:30
Јутро сунчано, поподне опет киша

По котлинама и уз ријечне токове биће магле или ниских облака. Вјетар слаб источног и сјевероисточног смјера, у Херцеговини умјерено југо. Јутарња температура зрака између 3 и 8, на југу земље од 8 до 12, а највиша дневна температура зрака углавном између 13 и 19, на југу до 21 степена.

СРИЈЕДА - У Босни и Херцеговини облачно са кишом. Очекивана количина падавина на југу и западу од 20 до 50 литара по метру квадратном, а у осталим подручјима од 2 до 10 литара по метру квадратном. Током дана поступан престанак падавина. Вјетар умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. Јутарња температура зрака већином између 5 и 9, на југу земље од 10 до 14, а највиша дневна температура зрака углавном између 11 и 17, на југу до 20 ступњева.

ЧЕТВРТАК - У Босни и Херцеговини облачно са кишом. Интензивније падавине очекују се на југу и западу земље. Очекивана количина падавина на југу и западу од 20 до 50 литара по метру квадратном, а у осталим подручјима од 2 до 10 литара по метру квадратном. Јутарња температура зрака већином између 8 и 12, на југу земље до 17, а највиша дневна температура зрака углавном између 11 и 17, на југу до 20 ступњева.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар