Нема мржње, ни нетрпељивости на релацији Роналдо - Бејл!

„Герет ће бити најбољи играч планете кроз неколико година“, поручује менаџер велшког аса.

Фудбал 14.10.2015 | 16:40
Нема мржње, ни нетрпељивости на релацији Роналдо - Бејл!

Месецима уназад фудбалским кулоарима кружи прича о великој нетрпељивости, па чак и мржњи која влада на релацији Герет Бејл – Кристијано Роналдо. Гласине толико далеко иду да се чак прича и о томе да Роналдо не може да смисли хитроногог велшког аса, због чега највише трпи мадридски Реал.

Међутим, према речима Џонатана Барнета, Бејловог менаџера и званичног представника – нема никакве нетрпељивости између двојице најбољих играча Краљевског клуба.
„Истина је да њих двојица не иду заједно на вечере сваки дан, али нема ни трунке пакости или мржње између њих двојице. Герет је врло тих и повучен момак. Они су сушта супротност, а Герет стално учи од Роналда. Једноставно, Герет не жели да се експонира, живи свој живот мирно. Герет је одличан играч, а жели да постане најбољи на свету“, поручио је Барнет у разговору за британски Гардијан.

Он је причу наставио у истом тону, додавши да се Роналдо и Бејл јако воле.
„Између њих влада другарска љубав, а Герет покушава да заједно с њим направи врхунски светски тандем. Сигуран сам да ће Бејл бити најбољи играч на свету у наредних неколико година“.

Коментари / 0

Оставите коментар