Nema mržnje, ni netrpeljivosti na relaciji Ronaldo - Bejl!

„Geret će biti najbolji igrač planete kroz nekoliko godina“, poručuje menadžer velškog asa.

Fudbal 14.10.2015 | 16:40
Nema mržnje, ni netrpeljivosti na relaciji Ronaldo - Bejl!

Mesecima unazad fudbalskim kuloarima kruži priča o velikoj netrpeljivosti, pa čak i mržnji koja vlada na relaciji Geret Bejl – Kristijano Ronaldo. Glasine toliko daleko idu da se čak priča i o tome da Ronaldo ne može da smisli hitronogog velškog asa, zbog čega najviše trpi madridski Real.

Međutim, prema rečima Džonatana Barneta, Bejlovog menadžera i zvaničnog predstavnika – nema nikakve netrpeljivosti između dvojice najboljih igrača Kraljevskog kluba.
„Istina je da njih dvojica ne idu zajedno na večere svaki dan, ali nema ni trunke pakosti ili mržnje između njih dvojice. Geret je vrlo tih i povučen momak. Oni su sušta suprotnost, a Geret stalno uči od Ronalda. Jednostavno, Geret ne želi da se eksponira, živi svoj život mirno. Geret je odličan igrač, a želi da postane najbolji na svetu“, poručio je Barnet u razgovoru za britanski Gardijan.

On je priču nastavio u istom tonu, dodavši da se Ronaldo i Bejl jako vole.
„Između njih vlada drugarska ljubav, a Geret pokušava da zajedno s njim napravi vrhunski svetski tandem. Siguran sam da će Bejl biti najbolji igrač na svetu u narednih nekoliko godina“.

Komentari / 0

Ostavite komentar