Тигре, изгледа да је твоје време прошло!

Фалкао лети из Челсија већ у јануару! Као потенцијална дестинација помиње се Фенербахче, Валенсија за сада само стидљиво осматра ситуацију...

Фудбал 13.10.2015 | 22:30
Тигре, изгледа да је твоје време прошло!

Пре непуних недељу дана британски медији најавили су да Челси дефинитивно неће откупити Радамела Фалкаоа од Монака по астрономској цени од 50.000.000 евра, што је практично значило да некада један од најбољих светских нападача може да крене у потрагу за новом средином по завршетку сезоне. Међутим, како је ситуација на Стамфорд Бриџу достигла тачку кључања, те да је Жозе Мурињо најавио велике промене у намери да екипу тргне из бунила и подигне је на путу спаса сезоне, Радамел Фалкао ће добити одрешене руке већ у јануару!

Човек који је после доласка у Монако и тешке повреде колена потпуно изгубио сваку трунку самопоуздања и инстикт „убице“ већ је прошао сито и решето у Манчестер јунајтеду, а упркос Мурињов обећањима да ће учинити све да Фалкаоа врати на стари пут, јасно је да Посебни има много пречих ствари на уму.

После два месеца рада Фалкао је мрежу затресао само једном и није направио никакав значајнији помак у форми у односу на оно што је приказивао у Манчестер јунајтеду, због чега је веч сада проглашен „технолошким вишком“.

Као потенцијална наредна дестинација помиње се Фенербахче, који ипак није спреман да 29-годишњем нападачу понуди астрономску суму новца, пошто највећи терет на буџет већ наноси Робин ван Перси, док Валенсија стидљиво посматра ситуацију из прикрајка.

Наиме, Слепи мишеви би имали директну везу у покушају да Фалкаоа доведу на Местаљу с обзиром да је чувени супер-агент Жорж Мендеш и сам један од главних људи који вуку конце у Валенсији, а услед сарадње са контроверзним бизнисменом и председником клуба Петером Лимом могао би Колумбијца да врати у Шпанију.

Подсетимо, Фалкао је Пиринејско полуострво напустио лета 2013. године, када је Монако платио 60.000.000 евра Атлетико Мадриду. Од тада његова каријера доживела је стрмоглави пад.

Коментари / 0

Оставите коментар