Tigre, izgleda da je tvoje vreme prošlo!

Falkao leti iz Čelsija već u januaru! Kao potencijalna destinacija pominje se Fenerbahče, Valensija za sada samo stidljivo osmatra situaciju...

Fudbal 13.10.2015 | 22:30
Tigre, izgleda da je tvoje vreme prošlo!

Pre nepunih nedelju dana britanski mediji najavili su da Čelsi definitivno neće otkupiti Radamela Falkaoa od Monaka po astronomskoj ceni od 50.000.000 evra, što je praktično značilo da nekada jedan od najboljih svetskih napadača može da krene u potragu za novom sredinom po završetku sezone. Međutim, kako je situacija na Stamford Bridžu dostigla tačku ključanja, te da je Žoze Murinjo najavio velike promene u nameri da ekipu trgne iz bunila i podigne je na putu spasa sezone, Radamel Falkao će dobiti odrešene ruke već u januaru!

Čovek koji je posle dolaska u Monako i teške povrede kolena potpuno izgubio svaku trunku samopouzdanja i instikt „ubice“ već je prošao sito i rešeto u Mančester junajtedu, a uprkos Murinjov obećanjima da će učiniti sve da Falkaoa vrati na stari put, jasno je da Posebni ima mnogo prečih stvari na umu.

Posle dva meseca rada Falkao je mrežu zatresao samo jednom i nije napravio nikakav značajniji pomak u formi u odnosu na ono što je prikazivao u Mančester junajtedu, zbog čega je več sada proglašen „tehnološkim viškom“.

Kao potencijalna naredna destinacija pominje se Fenerbahče, koji ipak nije spreman da 29-godišnjem napadaču ponudi astronomsku sumu novca, pošto najveći teret na budžet već nanosi Robin van Persi, dok Valensija stidljivo posmatra situaciju iz prikrajka.

Naime, Slepi miševi bi imali direktnu vezu u pokušaju da Falkaoa dovedu na Mestalju s obzirom da je čuveni super-agent Žorž Mendeš i sam jedan od glavnih ljudi koji vuku konce u Valensiji, a usled saradnje sa kontroverznim biznismenom i predsednikom kluba Peterom Limom mogao bi Kolumbijca da vrati u Španiju.

Podsetimo, Falkao je Pirinejsko poluostrvo napustio leta 2013. godine, kada je Monako platio 60.000.000 evra Atletiko Madridu. Od tada njegova karijera doživela je strmoglavi pad.

Komentari / 0

Ostavite komentar