ЛШ: Хрвати у страху од српско-грчког пакта!

Нема улазница за Олимпијакосове навијаче у Загребу! На мечу Лиге шампионе против Динама, грчки првак неће моћи да рачуна на подршку својих навијача!

Фудбал 16.10.2015 | 15:00
ЛШ: Хрвати у страху од српско-грчког пакта!

Олимпијакос у трећем колу Лиге шампиона на гостовању загребачком Динаму наредне недеље неће моћи да рачуна на подршку својих навијача. Карте за меч у Максимиру неће бити продаване организованим групама присталица грчког шампиона.

Таква одлука је донета после договора УЕФА и загребачке полиције који су изразили забринутост због могућег доласка грчких навијача који би били потпмогнути српским навијачима. Познато је да вође навијача Црвене звезде и Олимпијакоса имају братске односе, због чега су УЕФА и хрватска полиција затворили врата Максимира за гостујуће присталице у страху од инцидената ако би се појавиле Делије.

Динамо је одлучио да не продаје карте гостујућим навијачима и оградио се да не гарантује сигурност ако се неко од њих ипак санђе за карте и допутује у Загреб. Ово значи и да у четвртом колу неће бити Динамових навијача на реваншу у Пиреју.

Коментари / 0

Оставите коментар