LŠ: Hrvati u strahu od srpsko-grčkog pakta!

Nema ulaznica za Olimpijakosove navijače u Zagrebu! Na meču Lige šampione protiv Dinama, grčki prvak neće moći da računa na podršku svojih navijača!

Fudbal 16.10.2015 | 15:00
LŠ: Hrvati u strahu od srpsko-grčkog pakta!

Olimpijakos u trećem kolu Lige šampiona na gostovanju zagrebačkom Dinamu naredne nedelje neće moći da računa na podršku svojih navijača. Karte za meč u Maksimiru neće biti prodavane organizovanim grupama pristalica grčkog šampiona.

Takva odluka je doneta posle dogovora UEFA i zagrebačke policije koji su izrazili zabrinutost zbog mogućeg dolaska grčkih navijača koji bi bili potpmognuti srpskim navijačima. Poznato je da vođe navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa imaju bratske odnose, zbog čega su UEFA i hrvatska policija zatvorili vrata Maksimira za gostujuće pristalice u strahu od incidenata ako bi se pojavile Delije.

Dinamo je odlučio da ne prodaje karte gostujućim navijačima i ogradio se da ne garantuje sigurnost ako se neko od njih ipak sanđe za karte i doputuje u Zagreb. Ovo znači i da u četvrtom kolu neće biti Dinamovih navijača na revanšu u Pireju.

Komentari / 0

Ostavite komentar