Сајонара, Хонда! Милан га ''прецртао''!

Трансфер у јануару! После критика на рачун тренера и управе клуба, Јапанац је завршио своје на Сан Сиру.

Фудбал 19.10.2015 | 09:20
Сајонара, Хонда! Милан га ''прецртао''!

Са каријером Кеисукеа Хонде у Милану је завршено. Јапански везиста је одсвирао своје у славном клубу. Критике на рачун тренера Михајловића због минутаже и на рачун клуба због трансфер политике су потписали Хонди пресуду у тиму Росонера.

Јапанац је маргинализован у првом тиму од доласка Синише Михајловића и добијао је све мању минутажу што је и изазвало његове критике, а лоше резултате тиме је објаснио трансфер политиком Милана. Према информацијама са Апенинина, Михајловић је поручио управи клуба да више не рачуна на Хонду, а они су му услишили жељу да ставе јапанског фудбалера на трансфер листу.

Милан ће у јануару продати Хонду, а Валенсија, Тотенхем и Евертон су већ показали интересовање. Шпански клуб се издваја као фаворит с обзиром да ће ускоро остати без Фегулија којем истиче уговор. Продаја ће добро доћи и Милану који би зарађени новац могао да уложи у појачања на зимској фудбалској пијаци. Спекулише се да би Хондина цена могла да износи око 10.000.000 евра. С обзиром да је дошао као слободан играч из ЦСКА, Милан неће много жалити.

Друго је питање да ли је Хонда потребан Росонерима на терену. Како играју остали, не може се рећи да је он био ни бољи, ни лошији под њих.

Коментари / 0

Оставите коментар