Sajonara, Honda! Milan ga ''precrtao''!

Transfer u januaru! Posle kritika na račun trenera i uprave kluba, Japanac je završio svoje na San Siru.

Fudbal 19.10.2015 | 09:20
Sajonara, Honda! Milan ga ''precrtao''!

Sa karijerom Keisukea Honde u Milanu je završeno. Japanski vezista je odsvirao svoje u slavnom klubu. Kritike na račun trenera Mihajlovića zbog minutaže i na račun kluba zbog transfer politike su potpisali Hondi presudu u timu Rosonera.

Japanac je marginalizovan u prvom timu od dolaska Siniše Mihajlovića i dobijao je sve manju minutažu što je i izazvalo njegove kritike, a loše rezultate time je objasnio transfer politikom Milana. Prema informacijama sa Apeninina, Mihajlović je poručio upravi kluba da više ne računa na Hondu, a oni su mu uslišili želju da stave japanskog fudbalera na transfer listu.

Milan će u januaru prodati Hondu, a Valensija, Totenhem i Everton su već pokazali interesovanje. Španski klub se izdvaja kao favorit s obzirom da će uskoro ostati bez Fegulija kojem ističe ugovor. Prodaja će dobro doći i Milanu koji bi zarađeni novac mogao da uloži u pojačanja na zimskoj fudbalskoj pijaci. Spekuliše se da bi Hondina cena mogla da iznosi oko 10.000.000 evra. S obzirom da je došao kao slobodan igrač iz CSKA, Milan neće mnogo žaliti.

Drugo je pitanje da li je Honda potreban Rosonerima na terenu. Kako igraju ostali, ne može se reći da je on bio ni bolji, ni lošiji pod njih.

Komentari / 0

Ostavite komentar