Дивна прича! И ово је живот фудбалера...

Ујутро чистиш сто и сипаш кафу Вицелу и Азару у хотелу, а увече играш против њих! Невероватна прича нам стиже из Андоре...

Фудбал 16.10.2015 | 11:20
Дивна прича! И ово је живот фудбалера...

Само захваљујући дебитанту Гибралтару, Андора није завршила квалификације за ЕП у Француској као најгора екипа у Европи. Ипак, без иједног освојеног бода, са четири постигнута и 34 примљена гола, не може се рећи да је Андора представљала иоле опасну претњу у квалификацијама.

Уосталом, дрес репрезентације Андоре носе аматери и нема им се шта замерити. То су људи који углавном имају своје регуларне послове, фудбал играју тек нешто више од рекреативног и тако се повремено скупе да бране част ове мале земље смештене у Пиринејима између Француске и Шпаније.

Тако нам и стиже ова занимљива прича везана за меч Андоре и Белгије...

Само десетак сати пре меча, Еду је био на свом примарном послу. Ради као конобар у хотелу. Истом оном у којем је одсела репрезентација Белгије. Вече уочи утакмице је од челника хотела добио слободно да би одрадио тренинг са репрезентацијом, али већ следећег јутра је Пепе морао да буде на свом стандардном месту и да води рачуна о гостима, сипа им кафу, доноси пиће, очисти сто…

Репрезентативцима Белгије вероватно на памет није падало да их служи 32-годишњак против којег ће десетак сати касније играти фудбал.

И то је репрезентативни фудбал…

Него, шта мислите? Да ли су млеко и шећер били једини додаци у кафи Белгијанцима?

Коментари / 0

Оставите коментар