Divna priča! I ovo je život fudbalera...

Ujutro čistiš sto i sipaš kafu Vicelu i Azaru u hotelu, a uveče igraš protiv njih! Neverovatna priča nam stiže iz Andore...

Fudbal 16.10.2015 | 11:20
Divna priča! I ovo je život fudbalera...

Samo zahvaljujući debitantu Gibraltaru, Andora nije završila kvalifikacije za EP u Francuskoj kao najgora ekipa u Evropi. Ipak, bez ijednog osvojenog boda, sa četiri postignuta i 34 primljena gola, ne može se reći da je Andora predstavljala iole opasnu pretnju u kvalifikacijama.

Uostalom, dres reprezentacije Andore nose amateri i nema im se šta zameriti. To su ljudi koji uglavnom imaju svoje regularne poslove, fudbal igraju tek nešto više od rekreativnog i tako se povremeno skupe da brane čast ove male zemlje smeštene u Pirinejima između Francuske i Španije.

Tako nam i stiže ova zanimljiva priča vezana za meč Andore i Belgije...

Samo desetak sati pre meča, Edu je bio na svom primarnom poslu. Radi kao konobar u hotelu. Istom onom u kojem je odsela reprezentacija Belgije. Veče uoči utakmice je od čelnika hotela dobio slobodno da bi odradio trening sa reprezentacijom, ali već sledećeg jutra je Pepe morao da bude na svom standardnom mestu i da vodi računa o gostima, sipa im kafu, donosi piće, očisti sto…

Reprezentativcima Belgije verovatno na pamet nije padalo da ih služi 32-godišnjak protiv kojeg će desetak sati kasnije igrati fudbal.

I to je reprezentativni fudbal…

Nego, šta mislite? Da li su mleko i šećer bili jedini dodaci u kafi Belgijancima?

Komentari / 0

Ostavite komentar