Албанци прошли на ЕП, али се и даље не мире са побједом Србије!

Поједини албански медији, међу којима предњачи портал "Албеу.цом" пишу о неприкладном слављу српских фудбалера, након постизања голова против Албаније, са подигнута три прста.

Фудбал 13.10.2015 | 12:00
Албанци прошли на ЕП, али се и даље не мире са побједом Србије!

Наиме, овај албански портал је назвао потез српских фудбалера четничким.

Иако су фудбалери Албаније изгубили од наше селекције, медији и даље покушавају да прикажу њихову селекцију као победничку.

Па се тако наводи како су Албанци на трибинама били цивилизовани, и да се су се за разлику од наших навијача, који су прошле године у Београду напали играче Албаније, понашали господски.

Такође се пише, како су српски играчи славили као четници, са високо подигнута три прста, а да навијачи домаће репрезентације нису насели на те провокације, већ су мирно напустили стадион и отишли својим кућама.

А на крају приче, портал "Албеу.цом" наводи да сцена која се догодила на мечу у Београду, може бити поновљена само у нашој престоници а никада у Албанији.

Као да су заборавили каменовање аутобуса који је превозио наше репрезентативце.

Изгледа да је овај пораз баш заболео Албанце па на све начине покушавају да се прикажу као победници, али онај који изгуби увек нађе неко оправдање.

Подсетимо, Србија је тријумфовала у Елбасану са 2:0, али се Албанија директно пласирала на ЕУРО2016 победом у последњем колу над Јерменијом са 3:0.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пеле

12.10.2015 19:01

па и јесу победници изгубили битку а добили рат.нама азербејдзан проблем а њиме нет

ОДГОВОРИТЕ