Albanci prošli na EP, ali se i dalje ne mire sa pobjedom Srbije!

Pojedini albanski mediji, među kojima prednjači portal "Albeu.com" pišu o neprikladnom slavlju srpskih fudbalera, nakon postizanja golova protiv Albanije, sa podignuta tri prsta.

Fudbal 13.10.2015 | 12:00
Albanci prošli na EP, ali se i dalje ne mire sa pobjedom Srbije!

Naime, ovaj albanski portal je nazvao potez srpskih fudbalera četničkim.

Iako su fudbaleri Albanije izgubili od naše selekcije, mediji i dalje pokušavaju da prikažu njihovu selekciju kao pobedničku.

Pa se tako navodi kako su Albanci na tribinama bili civilizovani, i da se su se za razliku od naših navijača, koji su prošle godine u Beogradu napali igrače Albanije, ponašali gospodski.

Takođe se piše, kako su srpski igrači slavili kao četnici, sa visoko podignuta tri prsta, a da navijači domaće reprezentacije nisu naseli na te provokacije, već su mirno napustili stadion i otišli svojim kućama.

A na kraju priče, portal "Albeu.com" navodi da scena koja se dogodila na meču u Beogradu, može biti ponovljena samo u našoj prestonici a nikada u Albaniji.

Kao da su zaboravili kamenovanje autobusa koji je prevozio naše reprezentativce.

Izgleda da je ovaj poraz baš zaboleo Albance pa na sve načine pokušavaju da se prikažu kao pobednici, ali onaj koji izgubi uvek nađe neko opravdanje.

Podsetimo, Srbija je trijumfovala u Elbasanu sa 2:0, ali se Albanija direktno plasirala na EURO2016 pobedom u poslednjem kolu nad Jermenijom sa 3:0.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pele

12.10.2015 19:01

pa i jesu pobednici izgubili bitku a dobili rat.nama azerbejdzan problem a njime net

ODGOVORITE