Тузла: Полицијски ауто ударио старицу

Службено полицијско возило ударило је данас старицу чији су иницијали С.З. (83) на саобраћајници у Тузли испред зграде кантоналне Владе.

Босна и Херцеговина 12.10.2015 | 18:39
Тузла: Полицијски ауто ударио старицу

Жена, пјешак је превезена на Универзитетски клинички центар Тузла, а степен повреда још није утврђен.

Полицијски аутомобил ударио је старицу непосредно пред почетак протеста радника Фабрике транспортних уређаја Тузла, јављају федерални медији.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Србин

12.10.2015 17:49

Ово није никакво цудо. Полицајци су толико бахати са овим новим аутима и ку.це се са њима као да су им лицна. Данас полицајац са слузбеним полицијским аутом испред мене продје на црвено. Зао ми сто нисам сликао и да посаљем у БН ТВ да објаве. Други продје вози прица на мобилни. Катастрофа су, и ми треба да се угледамо на њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјука

12.10.2015 18:55

ухвати се крампа и привриједи несто а негледај друге јадан био. мене такви незанимају гледам свог посла.

Name

МИЛИЦИЈА

12.10.2015 19:00

Ти баш знаш зашто је Он прошао кроз црвено, дај мајке ти ућитите са таквим глупим коментарима, свима се треба правдати, коме то болан. Јој ако нису ту, кад су ту зашто су ту. Не кажем да нема у полицији свега и свачега али то је сигурно мањина и сад ради мањине пљувати по свима, па докле то, срамота овде постоје дежурни коментатори и на сваки текст оплети. Сједи доле море.

Name

србин

12.10.2015 22:07

Хаха види се ко се јавља. Назалост није ово једини слуцај са њима. Пре неки дан водим малца у сколу И прелазимо преко пјесацком прелаза, досли до пола улице наилази полиција с аутом И ладно продјосе. Мислите да су стали, хаха.Да нисам гледао покуписе И мене И дијете на пјесацком. Јадни смо ми са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс

13.10.2015 15:56

И сутра це бити старица крива сто је ходала вани тако се на крају заврси сваки слуцај.

ОДГОВОРИТЕ