Tuzla: Policijski auto udario staricu

Službeno policijsko vozilo udarilo je danas staricu čiji su inicijali S.Z. (83) na saobraćajnici u Tuzli ispred zgrade kantonalne Vlade.

Bosna i Hercegovina 12.10.2015 | 18:39
Tuzla: Policijski auto udario staricu

Žena, pješak je prevezena na Univerzitetski klinički centar Tuzla, a stepen povreda još nije utvrđen.

Policijski automobil udario je staricu neposredno pred početak protesta radnika Fabrike transportnih uređaja Tuzla, javljaju federalni mediji.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Srbin

12.10.2015 17:49

Ovo nije nikakvo cudo. Policajci su toliko bahati sa ovim novim autima i ku.ce se sa njima kao da su im licna. Danas policajac sa sluzbenim policijskim autom ispred mene prodje na crveno. Zao mi sto nisam slikao i da posaljem u BN TV da objave. Drugi prodje vozi prica na mobilni. Katastrofa su, i mi treba da se ugledamo na njih.

ODGOVORITE
Name

djuka

12.10.2015 18:55

uhvati se krampa i privrijedi nesto a negledaj druge jadan bio. mene takvi nezanimaju gledam svog posla.

Name

MILICIJA

12.10.2015 19:00

Ti baš znaš zašto je On prošao kroz crveno, daj majke ti ućitite sa takvim glupim komentarima, svima se treba pravdati, kome to bolan. Joj ako nisu tu, kad su tu zašto su tu. Ne kažem da nema u policiji svega i svačega ali to je sigurno manjina i sad radi manjine pljuvati po svima, pa dokle to, sramota ovde postoje dežurni komentatori i na svaki tekst opleti. Sjedi dole more.

Name

srbin

12.10.2015 22:07

Haha vidi se ko se javlja. Nazalost nije ovo jedini slucaj sa njima. Pre neki dan vodim malca u skolu I prelazimo preko pjesackom prelaza, dosli do pola ulice nailazi policija s autom I ladno prodjose. Mislite da su stali, haha.Da nisam gledao pokupise I mene I dijete na pjesackom. Jadni smo mi sa njima.

ODGOVORITE
Name

ssss

13.10.2015 15:56

I sutra ce biti starica kriva sto je hodala vani tako se na kraju zavrsi svaki slucaj.

ODGOVORITE