Српски рекорд против Португала?!

Капитенска трака репрезентације Србије променила је чак четири руке у једној утакмици!

Фудбал 13.10.2015 | 16:40
Српски рекорд против Португала?!

Александар Коларов, Немања Матић, Зоран Тошић и Владимир Стојковић, ова четворица фудбалера били су капитени репрезентације Србије у мечу са Португало. И то у мање од 15 минута.

Да ли је тиме оборен рекорд, није званично познато, али има оних који тврде да јесте.

У одсуству Бранислава Ивановића, капитенску траку је од првог минута носио Александар Коларов, који је замењен у 77. минуту (а недуго затим је и искључен због приговора судији). Улогу лидера екипе од њега је преузео Немања Матић, али је он због црвеног картона у 81. минуту траку морао да преда Зорану Тошићу, који је изашао из игре пет минута пре краја. Капитен је у том моменту постао Владимир Стојковић, а да је утакмица трајала нешто дуже, вероватно би "орлови" добили још једног званичног вођу, пошто се искусни голман повредио у финишу меча.

Без обзира на то ко је све био капитен Србије у овим квалификацијама за Европско првенство 2016, памтиће се само једно - неуспех.

Поразом од Португала у Београду (1:2), "орлови" су остали на претпоследњем месту у групи, мало испред Јерменије, а далеко, далеко иза Данске, Албаније и Португала.

Коментари / 0

Оставите коментар