Srpski rekord protiv Portugala?!

Kapitenska traka reprezentacije Srbije promenila je čak četiri ruke u jednoj utakmici!

Fudbal 13.10.2015 | 16:40
Srpski rekord protiv Portugala?!

Aleksandar Kolarov, Nemanja Matić, Zoran Tošić i Vladimir Stojković, ova četvorica fudbalera bili su kapiteni reprezentacije Srbije u meču sa Portugalo. I to u manje od 15 minuta.

Da li je time oboren rekord, nije zvanično poznato, ali ima onih koji tvrde da jeste.

U odsustvu Branislava Ivanovića, kapitensku traku je od prvog minuta nosio Aleksandar Kolarov, koji je zamenjen u 77. minutu (a nedugo zatim je i isključen zbog prigovora sudiji). Ulogu lidera ekipe od njega je preuzeo Nemanja Matić, ali je on zbog crvenog kartona u 81. minutu traku morao da preda Zoranu Tošiću, koji je izašao iz igre pet minuta pre kraja. Kapiten je u tom momentu postao Vladimir Stojković, a da je utakmica trajala nešto duže, verovatno bi "orlovi" dobili još jednog zvaničnog vođu, pošto se iskusni golman povredio u finišu meča.

Bez obzira na to ko je sve bio kapiten Srbije u ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, pamtiće se samo jedno - neuspeh.

Porazom od Portugala u Beogradu (1:2), "orlovi" su ostali na pretposlednjem mestu u grupi, malo ispred Jermenije, a daleko, daleko iza Danske, Albanije i Portugala.

Komentari / 0

Ostavite komentar