Божић: И прошле сезоне смо кренули лоше!

Тренер кошаркаша Партизана Петар Бозић изјавио је да јос није касно да се црно бели умешају у шампионску борбу, упркос лошијем старту сезоне.

Кошарка 12.10.2015 | 21:45
Божић: И прошле сезоне смо кренули лоше!

Црно-бели после четири одиграна кола у АБА лиги имају скор 1-3, али је Божић оптимиста.

"Није касно да комплетирамо тим, има још доста времена. Видећемо да ли ће то бити довољно за прве четири позиције на табели. Прошле сезоне је слично било, Павловић се касније прикључио, па смо на крају везали 13 победа и нашли се на завршном турниру. Не могу да обећам тако нешто и ове године. Када будемо комплетирали тим, имаћемо и више времена за рад, видећемо за ста ће то бити довољно. Сезона је дуга", рекао је Бозић на конференцији за медије у Пиониру.

Он је додао да јос нема никаквих новости када су појачања Партизана у питању.

"Постоји добра воља код Андјусића, али проблем је папирологија. Постојао је договор да Мурићев брат Дино дође и тренира са нама, али је то одложено. За сада нема ниста сто се тога тиче и странаца", рекао Бозић.

Тренер Партизана истакао је да ће Михајло Андрић сутра имати контролни преглед после којег би могао да скине заштитну чизму, али да неће журити са његовим повратком на терен.

Он је додао да це екипа покушати да направи искорак у односу на претходне утакмице и победи Сутјеску.

"Долази нам Сутјеска која је накнадно изборила уцешће у АБА лиги, сигурно се неће само тиме задовољити. Показали су квалитет и карактер, победили Олимпију у гостима. Очекујем тешку утакмицу, али нама је у овом моменту свака таква", рекао Бозић.

Тренер Партизан изјавио је да је свестан нервозе и бриге која постоји код навијаца црно белих због тренутних партија. Кошаркаш црно-белих Андреја Милутиновић истиче да је неопходно да екипа остане концентрисана свих 40 минута.

"Желимо да одиграмо добар меч пред нашим навијачима. Ако издржимо цео меч и не одиграмо добро само једно полувреме можемо да се надамо победи. Када смо фокусирани направимо 10 поена разлике, то смо показали и против Игокее, потребно је само да не трошимо беспотребно енергију", рекао је Милутиновић.

Утакмица измедју Партизана и Сутјеске игра се у уторак од 21 сат у хали Пионир.

Коментари / 0

Оставите коментар