Božić: I prošle sezone smo krenuli loše!

Trener košarkaša Partizana Petar Bozić izjavio je da jos nije kasno da se crno beli umešaju u šampionsku borbu, uprkos lošijem startu sezone.

Košarka 12.10.2015 | 21:45
Božić: I prošle sezone smo krenuli loše!

Crno-beli posle četiri odigrana kola u ABA ligi imaju skor 1-3, ali je Božić optimista.

"Nije kasno da kompletiramo tim, ima još dosta vremena. Videćemo da li će to biti dovoljno za prve četiri pozicije na tabeli. Prošle sezone je slično bilo, Pavlović se kasnije priključio, pa smo na kraju vezali 13 pobeda i našli se na završnom turniru. Ne mogu da obećam tako nešto i ove godine. Kada budemo kompletirali tim, imaćemo i više vremena za rad, videćemo za sta će to biti dovoljno. Sezona je duga", rekao je Bozić na konferenciji za medije u Pioniru.

On je dodao da jos nema nikakvih novosti kada su pojačanja Partizana u pitanju.

"Postoji dobra volja kod Andjusića, ali problem je papirologija. Postojao je dogovor da Murićev brat Dino dođe i trenira sa nama, ali je to odloženo. Za sada nema nista sto se toga tiče i stranaca", rekao Bozić.

Trener Partizana istakao je da će Mihajlo Andrić sutra imati kontrolni pregled posle kojeg bi mogao da skine zaštitnu čizmu, ali da neće žuriti sa njegovim povratkom na teren.

On je dodao da ce ekipa pokušati da napravi iskorak u odnosu na prethodne utakmice i pobedi Sutjesku.

"Dolazi nam Sutjeska koja je naknadno izborila ucešće u ABA ligi, sigurno se neće samo time zadovoljiti. Pokazali su kvalitet i karakter, pobedili Olimpiju u gostima. Očekujem tešku utakmicu, ali nama je u ovom momentu svaka takva", rekao Bozić.

Trener Partizan izjavio je da je svestan nervoze i brige koja postoji kod navijaca crno belih zbog trenutnih partija. Košarkaš crno-belih Andreja Milutinović ističe da je neophodno da ekipa ostane koncentrisana svih 40 minuta.

"Želimo da odigramo dobar meč pred našim navijačima. Ako izdržimo ceo meč i ne odigramo dobro samo jedno poluvreme možemo da se nadamo pobedi. Kada smo fokusirani napravimo 10 poena razlike, to smo pokazali i protiv Igokee, potrebno je samo da ne trošimo bespotrebno energiju", rekao je Milutinović.

Utakmica izmedju Partizana i Sutjeske igra se u utorak od 21 sat u hali Pionir.

Komentari / 0

Ostavite komentar