Албанија ће играти на ЕП-у у Француској! Има ли неко објашњење?!

Сада имамо и необорив доказ колико је пропала репрезентација Србије!

Фудбал 12.10.2015 | 20:00
Албанија ће играти на ЕП-у у Француској! Има ли неко објашњење?!

На Европском првенству у Француској ће играти и Албанија! На такмичењу које је Платини направио тако да иоле озбиљна екипа не може да га пропусти.

Победом од 3:0 у Јерменији над незаинтересованим и очајним домаћином, Албанци су искористили последњу меч лопту и придружили се Португалцима као директним путницима на ЕП у Француској. Тако ће Данци у бараж, а више нису ни заслужили када нису успели да савладају Албанију у два меча. Додуше, не може се рећи и да је Албанија показала било шта осим фанатизма и борбености чиме би заслужила да се нађе на ЕП наредног лета.

Са два аутогола у првом пролувремену и још једном сканадалозном лошом интервенцијом код трећег гола у другом полувремену, Јерменија је Албанију баш домаћински погурала до историјског пласмана на ЕУРО 2016.

Тамо неће бити Србије, а сада имамо и најконкретнији могући доказ колико нам је репрезентација пропала последњих година и колико је урушена од људи изнутра. Из свих могућих структура. Ако нам је за утеху, сигурно ће Толе и компанија пронаћи неки изговор да отпутују у Француску и мало одморе наредног лета.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хуx

12.10.2015 18:37

....колико нам је репрезентација пропала.... Присвајате туде. Васе је ово ....дозовите се памети висе.

ОДГОВОРИТЕ