Albanija će igrati na EP-u u Francuskoj! Ima li neko objašnjenje?!

Sada imamo i neoboriv dokaz koliko je propala reprezentacija Srbije!

Fudbal 12.10.2015 | 20:00
Albanija će igrati na EP-u u Francuskoj! Ima li neko objašnjenje?!

Na Evropskom prvenstvu u Francuskoj će igrati i Albanija! Na takmičenju koje je Platini napravio tako da iole ozbiljna ekipa ne može da ga propusti.

Pobedom od 3:0 u Jermeniji nad nezainteresovanim i očajnim domaćinom, Albanci su iskoristili poslednju meč loptu i pridružili se Portugalcima kao direktnim putnicima na EP u Francuskoj. Tako će Danci u baraž, a više nisu ni zaslužili kada nisu uspeli da savladaju Albaniju u dva meča. Doduše, ne može se reći i da je Albanija pokazala bilo šta osim fanatizma i borbenosti čime bi zaslužila da se nađe na EP narednog leta.

Sa dva autogola u prvom proluvremenu i još jednom skanadaloznom lošom intervencijom kod trećeg gola u drugom poluvremenu, Jermenija je Albaniju baš domaćinski pogurala do istorijskog plasmana na EURO 2016.

Tamo neće biti Srbije, a sada imamo i najkonkretniji mogući dokaz koliko nam je reprezentacija propala poslednjih godina i koliko je urušena od ljudi iznutra. Iz svih mogućih struktura. Ako nam je za utehu, sigurno će Tole i kompanija pronaći neki izgovor da otputuju u Francusku i malo odmore narednog leta.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hux

12.10.2015 18:37

....koliko nam je reprezentacija propala.... Prisvajate tude. Vase je ovo ....dozovite se pameti vise.

ODGOVORITE