Супер су се слагали на снимању, а у ствари...

Главни јунаци "Камионџија" нису били ни приближно у добрим односима као што се то гледаоцима чинило.

Србија 11.10.2015 | 19:57
Супер су се слагали на снимању, а у ствари...

Иако су пред камерама деловали да би један за другог обе руке у ватру ставили, Миодраг Петровић Чкаља и Павле Вуисић, главни јунаци филма “Камионџије“, у ствари се нису подносили.

Ово открива, Мирјана Вуисић, супруга Павла Вуисића.

– Ја Чкаљу никад нисам упознала. Кад мало боље погледате Чкаљу и Павла, видећете да је то немогућа фузија. Чкаља је стопостотни глумац и до крајњих граница је ишао у својој глуми. Павле уопште није био глумац. Знао је рећи: “Ја се само понашам.” И истина је, целог се живота понашао – рекла је она.

Без обзира на то, када се после десетак година планирао наставак филма “Камионџије”, Вуисић је поред енормног хонорара за себе тражио да се и Чкаљи подигне.

Испрва Вуисић није хтео да чује “Киамионџије поново возе”, али се предомислио када је његова супруга почела градити имање и израчунао колико ће новца требати за то.

– Тражио је хонорар од 110.000 динара. Продуценти су полудили јер је максимални хонорар износио 12.000 али су пронашли начин да направе видео касете које ће се продавати гастарбајтерима и осигурали му тражени новац. Међутим, Павле је имао нови захтев, да се и Чкаљи мора подигнути хонорар бар на 50.000. Тако је снимљен наставак “Камионџија” – испричала је Мирјана Вуисић.

Извор: Телеграф

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Паметни људи

11.10.2015 17:35

Паметни људи, нису спајали посао са приватним животом. И зато су успјели у животу. Нису као многи данас, који се превише приватно друже, кумују, посјецују на славама и другим дешавањима са људима с посла. Не кажем да не треба, али кад видим неке, помислим да нису имали никакав живот прије, па су тек на послу упознали "добре пријатеље" и кумове. А послије, послије пукне тиква, па се не могу гледати а раде заједно. Зато је најбоље на дистанци. Посао је посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.10.2015 17:36

Е оваквих нам наслова дајте, маните висе и Власт и опозицију, лопови једни, мангупи други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.10.2015 06:55

Они су краљеви

ОДГОВОРИТЕ