Super su se slagali na snimanju, a u stvari...

Glavni junaci "Kamiondžija" nisu bili ni približno u dobrim odnosima kao što se to gledaocima činilo.

Srbija 11.10.2015 | 19:57
Super su se slagali na snimanju, a u stvari...

Iako su pred kamerama delovali da bi jedan za drugog obe ruke u vatru stavili, Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić, glavni junaci filma “Kamiondžije“, u stvari se nisu podnosili.

Ovo otkriva, Mirjana Vuisić, supruga Pavla Vuisića.

– Ja Čkalju nikad nisam upoznala. Kad malo bolje pogledate Čkalju i Pavla, videćete da je to nemoguća fuzija. Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: “Ja se samo ponašam.” I istina je, celog se života ponašao – rekla je ona.

Bez obzira na to, kada se posle desetak godina planirao nastavak filma “Kamiondžije”, Vuisić je pored enormnog honorara za sebe tražio da se i Čkalji podigne.

Isprva Vuisić nije hteo da čuje “Kiamiondžije ponovo voze”, ali se predomislio kada je njegova supruga počela graditi imanje i izračunao koliko će novca trebati za to.

– Tražio je honorar od 110.000 dinara. Producenti su poludili jer je maksimalni honorar iznosio 12.000 ali su pronašli način da naprave video kasete koje će se prodavati gastarbajterima i osigurali mu traženi novac. Međutim, Pavle je imao novi zahtev, da se i Čkalji mora podignuti honorar bar na 50.000. Tako je snimljen nastavak “Kamiondžija” – ispričala je Mirjana Vuisić.

Izvor: Telegraf

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pametni ljudi

11.10.2015 19:35

Pametni ljudi, nisu spajali posao sa privatnim životom. I zato su uspjeli u životu. Nisu kao mnogi danas, koji se previše privatno druže, kumuju, posjecuju na slavama i drugim dešavanjima sa ljudima s posla. Ne kažem da ne treba, ali kad vidim neke, pomislim da nisu imali nikakav život prije, pa su tek na poslu upoznali "dobre prijatelje" i kumove. A poslije, poslije pukne tikva, pa se ne mogu gledati a rade zajedno. Zato je najbolje na distanci. Posao je posao.

ODGOVORITE
Name

Dejan

11.10.2015 19:36

E ovakvih nam naslova dajte, manite vise i Vlast i opoziciju, lopovi jedni, mangupi drugi.

ODGOVORITE
Name

Md

12.10.2015 08:55

Oni su kraljevi

ODGOVORITE