Бејлов европски слалом: Пораз од БиХ је најбољи у његовом животу!

"Када сам био мало дете сањао сам да играм на великом турниру. Ово се неће зауставити овде, желимо много тога да урадимо у Француској", рекао је најбољи играч Велшана!

Фудбал 11.10.2015 | 22:45
Бејлов европски слалом: Пораз од БиХ је најбољи у његовом животу!

Велшани су поражени у Зеници, али је ово најбољи пораз у њиховим каријерама! Селекција Криса Колмена је захваљујући победи Кипра над Израелом упркос неуспеху против Босне и Херцеговине обезбедила директан пласман на Европско првенство и то први пу у својој историји.

У слављу гостујућег тима по завршетку меча предњачио је најбољи играч овог националног тима Герет Бејл, који се по сазнању коначног резултата у Јерусалиму залетео према својим навијачима и бацио на груди, а за њим су кренули и остали репрезентативни саиграчи.

"Ово је најбољи пораз у мом животу. Била је то тешка утакмица, али успели смо и сви смо срећни због тога. Ово је врхунац моје каријере. Када сам био мало дете сањао сам да играм на великом турниру. Ово се неће зауставити овде, желимо много тога да урадимо у Француској. Сада можемо да дишемо ваздухом олакшања и уживамо у овом тренутку. Ми смо као браћа на терену, ако изгубимо лопту боримо се за њу да је вратимо. Сада ћемо моћи да тестирамо себе против најбољих", рекао је Бејл.

Звезда Реала из Мадрида у овоим квалификацијама постигла је шест од укупно девет голова свог националног тима у овим квалификацијама и апсолутно најзаслужнија за пласман Велшана на ЕУРО.

Коментари / 0

Оставите коментар