Bejlov evropski slalom: Poraz od BiH je najbolji u njegovom životu!

"Kada sam bio malo dete sanjao sam da igram na velikom turniru. Ovo se neće zaustaviti ovde, želimo mnogo toga da uradimo u Francuskoj", rekao je najbolji igrač Velšana!

Fudbal 11.10.2015 | 22:45
Bejlov evropski slalom: Poraz od BiH je najbolji u njegovom životu!

Velšani su poraženi u Zenici, ali je ovo najbolji poraz u njihovim karijerama! Selekcija Krisa Kolmena je zahvaljujući pobedi Kipra nad Izraelom uprkos neuspehu protiv Bosne i Hercegovine obezbedila direktan plasman na Evropsko prvenstvo i to prvi pu u svojoj istoriji.

U slavlju gostujućeg tima po završetku meča prednjačio je najbolji igrač ovog nacionalnog tima Geret Bejl, koji se po saznanju konačnog rezultata u Jerusalimu zaleteo prema svojim navijačima i bacio na grudi, a za njim su krenuli i ostali reprezentativni saigrači.

"Ovo je najbolji poraz u mom životu. Bila je to teška utakmica, ali uspeli smo i svi smo srećni zbog toga. Ovo je vrhunac moje karijere. Kada sam bio malo dete sanjao sam da igram na velikom turniru. Ovo se neće zaustaviti ovde, želimo mnogo toga da uradimo u Francuskoj. Sada možemo da dišemo vazduhom olakšanja i uživamo u ovom trenutku. Mi smo kao braća na terenu, ako izgubimo loptu borimo se za nju da je vratimo. Sada ćemo moći da testiramo sebe protiv najboljih", rekao je Bejl.

Zvezda Reala iz Madrida u ovoim kvalifikacijama postigla je šest od ukupno devet golova svog nacionalnog tima u ovim kvalifikacijama i apsolutno najzaslužnija za plasman Velšana na EURO.

Komentari / 0

Ostavite komentar