Љајићу, не брини! Ако те неће Манчини, хоће Премијерлигаши!

Попут Подолског, Шаћирија и Монтоје, српски репрезентативац је нова жртва Интеровог тренера!

Фудбал 11.10.2015 | 22:30
Љајићу, не брини! Ако те неће Манчини, хоће Премијерлигаши!

Седам кола је прошло у италијанској Серији А, а Адем Лајић који је дошао као једно од већих појачања Интера је уписао свега 58 минута на терену улазећи у два меча са клупе. Очигледно је да Роберто Манчини нема поверења у српског репрезентативца, а разлаз би могао да уследи већ у јануару. Ипак, Пазарац не треба да брине за будућност пошто је пожеља у енглеској Премијер лиги. Острвски медији пишу да ће Астон Вила и Вест Хем у јануару покушати да доведу Љајића.

Откако је дошао у Интер, Љајић је приморан на улогу епизодисте иако је Интер последњег дана прелазног рока у њему добио дуго траженог офанзивног везисту којег су јурили цело лето. Међутим, појачања код Роберта Манчинија често умеју да зажале због одлуке што су прешли код њега. Италијан је претходног јануара на сва уста кукао како су му неопходни Џердан Шаћири и Лукас Подолски, да би их отерао после само шест месеци. Једва је чекао да их се реши. Минулог лета је после неколико месеци убеђивања успео да доведе Мартина Монтоју из Барселоне, али Шпанац од доласка на стадион Ђузепе Меаца није уписао ни минут на терену и већ се говори о његовом повратку у Каталонију. Заједничку за сву тројицу и Љајића је да их је Интер доводио на позајмице с обавезним правом октупа уговора.

Манчини је наводно незадовољан залагањем Љајића и жели да избегне откуп уговора и растерети буџет Интера за нека нова појачања, па би српског репрезентативца могао да проследи у неки други клуб који би био обавезан да откупи уговор од Роме, као што је то било са Шаћиријем и Подолским.

Љајић је недавном партијом против Албаније показао да није ван форме и колико опасан играч може да буде. Астон Вила и Вест Хем су га желели још летос, а клуб са Вила Парка га јури већ годинама и у сваком прелазном року се он помиње као потенцијално појачање некадашњег првака Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар