Ljajiću, ne brini! Ako te neće Mančini, hoće Premijerligaši!

Poput Podolskog, Šaćirija i Montoje, srpski reprezentativac je nova žrtva Interovog trenera!

Fudbal 11.10.2015 | 22:30
Ljajiću, ne brini! Ako te neće Mančini, hoće Premijerligaši!

Sedam kola je prošlo u italijanskoj Seriji A, a Adem Lajić koji je došao kao jedno od većih pojačanja Intera je upisao svega 58 minuta na terenu ulazeći u dva meča sa klupe. Očigledno je da Roberto Mančini nema poverenja u srpskog reprezentativca, a razlaz bi mogao da usledi već u januaru. Ipak, Pazarac ne treba da brine za budućnost pošto je poželja u engleskoj Premijer ligi. Ostrvski mediji pišu da će Aston Vila i Vest Hem u januaru pokušati da dovedu Ljajića.

Otkako je došao u Inter, Ljajić je primoran na ulogu epizodiste iako je Inter poslednjeg dana prelaznog roka u njemu dobio dugo traženog ofanzivnog vezistu kojeg su jurili celo leto. Međutim, pojačanja kod Roberta Mančinija često umeju da zažale zbog odluke što su prešli kod njega. Italijan je prethodnog januara na sva usta kukao kako su mu neophodni Džerdan Šaćiri i Lukas Podolski, da bi ih oterao posle samo šest meseci. Jedva je čekao da ih se reši. Minulog leta je posle nekoliko meseci ubeđivanja uspeo da dovede Martina Montoju iz Barselone, ali Španac od dolaska na stadion Đuzepe Meaca nije upisao ni minut na terenu i već se govori o njegovom povratku u Kataloniju. Zajedničku za svu trojicu i Ljajića je da ih je Inter dovodio na pozajmice s obaveznim pravom oktupa ugovora.

Mančini je navodno nezadovoljan zalaganjem Ljajića i želi da izbegne otkup ugovora i rastereti budžet Intera za neka nova pojačanja, pa bi srpskog reprezentativca mogao da prosledi u neki drugi klub koji bi bio obavezan da otkupi ugovor od Rome, kao što je to bilo sa Šaćirijem i Podolskim.

Ljajić je nedavnom partijom protiv Albanije pokazao da nije van forme i koliko opasan igrač može da bude. Aston Vila i Vest Hem su ga želeli još letos, a klub sa Vila Parka ga juri već godinama i u svakom prelaznom roku se on pominje kao potencijalno pojačanje nekadašnjeg prvaka Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar