Ђаво је на крају дошао по своје...!

Император Адријано остао без куће и пара, вратио се код мајке у фавелу!!! Контроверзном Бразилцу је леђа окренуло и менаџер Жилмар Риналди са којим је сарађивао од почетка каријере.

Фудбал 11.10.2015 | 21:45
Ђаво је на крају дошао по своје...!

Остаће вечита мистерија неколико далеко је могао да догура. Направио је велике успехе у каријери, али чини се да није дошао ни близу максимума који је могао да оствари. Адријано Леите Рибеиро, популарни Император. Некада један од нападача под којим су се тресли земља и противници. Таленат који нам је показао само делић својих могућности.

Спектакуларан играч који је са озбиљним фудбалом практично завршио у 25. години када је кренуо слом његове каријере у Интеру. Сви каснији покушаји да фудбалски оживи су завршени неуспешно. Што у Италији, што у домовини. Последњи пут је покушао прошле године у Атлетико Параненсеу, али је издржао само четири меча пре него што је добио отказ.

Ноћни живот, алкохол, жене и дружење са криминогеним типовима су Адријана одвели странпутицом. Ретко се појављује у јавности, а последња вест коју је лансирао један сајт који се бави дешавањима у Интеру и позива се на информације из клуба гласи да је контроверзни Бразилац на рубу банкрота.

Остао је без луксузне виле у елитном насељу Бара ди Тижука у Рио де Жанеиру, леђа му је окренуо и агент Жилмар Риналди који је био са њим од почетка каријере, потрошио је готово сав новац и преселио се у фавелу Вила Крузеиро код мајке и породице. У један од најопаснијих крајева у Бразилу на чијим прљавим улицама је почео да шутира лопту као клинац…

Коментари / 0

Оставите коментар