Đavo je na kraju došao po svoje...!

Imperator Adrijano ostao bez kuće i para, vratio se kod majke u favelu!!! Kontroverznom Brazilcu je leđa okrenulo i menadžer Žilmar Rinaldi sa kojim je sarađivao od početka karijere.

Fudbal 11.10.2015 | 21:45
Đavo je na kraju došao po svoje...!

Ostaće večita misterija nekoliko daleko je mogao da dogura. Napravio je velike uspehe u karijeri, ali čini se da nije došao ni blizu maksimuma koji je mogao da ostvari. Adrijano Leite Ribeiro, popularni Imperator. Nekada jedan od napadača pod kojim su se tresli zemlja i protivnici. Talenat koji nam je pokazao samo delić svojih mogućnosti.

Spektakularan igrač koji je sa ozbiljnim fudbalom praktično završio u 25. godini kada je krenuo slom njegove karijere u Interu. Svi kasniji pokušaji da fudbalski oživi su završeni neuspešno. Što u Italiji, što u domovini. Poslednji put je pokušao prošle godine u Atletiko Paranenseu, ali je izdržao samo četiri meča pre nego što je dobio otkaz.

Noćni život, alkohol, žene i druženje sa kriminogenim tipovima su Adrijana odveli stranputicom. Retko se pojavljuje u javnosti, a poslednja vest koju je lansirao jedan sajt koji se bavi dešavanjima u Interu i poziva se na informacije iz kluba glasi da je kontroverzni Brazilac na rubu bankrota.

Ostao je bez luksuzne vile u elitnom naselju Bara di Tižuka u Rio de Žaneiru, leđa mu je okrenuo i agent Žilmar Rinaldi koji je bio sa njim od početka karijere, potrošio je gotovo sav novac i preselio se u favelu Vila Kruzeiro kod majke i porodice. U jedan od najopasnijih krajeva u Brazilu na čijim prljavim ulicama je počeo da šutira loptu kao klinac…

Komentari / 0

Ostavite komentar