Саша Павловић одушевљен у ПАО-у!

Како да изгубиш са оваквим навијачима?! Нови кошаркаш Панатинаикоса пресрећан због начина на који је започео каријеру у Атини.

Кошарка 11.10.2015 | 18:40
Саша Павловић одушевљен у ПАО-у!

Кошарка и минули дерби у четвртфиналу Купа Грчке су и даље спортска тема број један. У први план се истиче Саша Ђорђевић о којем су у ова два дана написане десетине колумни и новинских чланака који најављују да је Атина добила достојног наследника Дуде Ивковића и Жељка Обрадовића који су били иконе навијача Олимпијакоса и Панатинаикоса.

Победа зелених над црвено-белима се углавном истиче као заслуга српског тренера, а код појачања се највише истиче учинак Саше Павловића који је био сјајан и у одбрани у нападу. Бивши ас Партизан не крије задовољство због начина како су он и ПАО започели сезону.

„Пре свега желим да захвалим на подршци навијачима који су на нас на невероватан начин испратили на утакмицу, а на још невероватнији дочекали после победе. Како да изгубиш када имаш такве навијаче? Какав су нам само испраћај направили испред хотела... Невероватно! Победу над Олимпијакосом смо већ архивирали и размишљамо само о наредним испитима. Чека нас тешко гостовање Арису у првом колу грчког шампионата, па отварање Евролиге против Локомотиве Кубања и онда наредног викенда опет дерби са Олимпијакосом у првенству. У Купу Грчке смо већ урадили велики посао и близу смо трофеја, а опет, сезона је тек почела“, рекао је Павловић за грчке медије.

Коментари / 0

Оставите коментар