Saša Pavlović oduševljen u PAO-u!

Kako da izgubiš sa ovakvim navijačima?! Novi košarkaš Panatinaikosa presrećan zbog načina na koji je započeo karijeru u Atini.

Košarka 11.10.2015 | 18:40
Saša Pavlović oduševljen u PAO-u!

Košarka i minuli derbi u četvrtfinalu Kupa Grčke su i dalje sportska tema broj jedan. U prvi plan se ističe Saša Đorđević o kojem su u ova dva dana napisane desetine kolumni i novinskih članaka koji najavljuju da je Atina dobila dostojnog naslednika Dude Ivkovića i Željka Obradovića koji su bili ikone navijača Olimpijakosa i Panatinaikosa.

Pobeda zelenih nad crveno-belima se uglavnom ističe kao zasluga srpskog trenera, a kod pojačanja se najviše ističe učinak Saše Pavlovića koji je bio sjajan i u odbrani u napadu. Bivši as Partizan ne krije zadovoljstvo zbog načina kako su on i PAO započeli sezonu.

„Pre svega želim da zahvalim na podršci navijačima koji su na nas na neverovatan način ispratili na utakmicu, a na još neverovatniji dočekali posle pobede. Kako da izgubiš kada imaš takve navijače? Kakav su nam samo ispraćaj napravili ispred hotela... Neverovatno! Pobedu nad Olimpijakosom smo već arhivirali i razmišljamo samo o narednim ispitima. Čeka nas teško gostovanje Arisu u prvom kolu grčkog šampionata, pa otvaranje Evrolige protiv Lokomotive Kubanja i onda narednog vikenda opet derbi sa Olimpijakosom u prvenstvu. U Kupu Grčke smo već uradili veliki posao i blizu smo trofeja, a opet, sezona je tek počela“, rekao je Pavlović za grčke medije.

Komentari / 0

Ostavite komentar